MainosOP Tampere

OP Tampere kutsuu tavallisia ihmisiä mukaan pankin päätöksentekoon

Pankin edustajisto on näköalapaikka oman pankin toimintaan. Edustajisto valitaan neljäksi vuodeksi. Nyt on oikea aika asettua ehdokkaaksi.


18.8.2021 6:00

OP Tampere hakee edustajistoon aktiivisia, erilaisissa elämäntilanteissa olevia pankin omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista, haluavat edustaa kaltaisiaan asiakkaita ja osallistua oman asiantuntemuksensa ja elämänkokemuksensa kautta pankin ja sitä kautta pirkanmaalaisen elämän kehittämiseen.

– Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaamista, vaan asenne ratkaisee, OP Tampereen pankinjohtaja Jani Vilponen kiteyttää asian.

– Edustajisto on ainutlaatuinen näköalapaikka oman pankin toimintaan. Edustajistossa pääsee myös luomaan uusia verkostoja ja seuraamaan oman kotiseudun talouselämän kehittymistä.

Omistaja-asiakkaana edustajistoon ja valitsemaan

Jokaisella Osuuspankin omistaja-asiakkaalla on ääni, jolla vaikuttaa edustajistoon. Omistaja-asiakas voi asettua itse ehdolle, toimia kannattajana hyvälle ehdokkaalle ja äänestää henkilöä, jonka uskoo edustavan yhteisöä hyvin yhteisten asioiden hoitamisessa.

OP Tampere

Edustajiston vaalien tärkeät päivämäärät

Ilmoittaudu ehdokkaaksi 16.8. – 10.9.2021.

Äänestä 4. – 17.11.2021.

Julkaisemme vaalien tuloksen 30.11.2021.

Kiinnostuitko ehdokkuudesta? Lue lisää Osuuspankin edustajistosta.

Lue myös: