MainosKiinteistömaailma

Kiinteistönvälittäjät Tapio ja Riku myyvät mielellään asuntoja “Pirkanmaan Kauniaisissa”– Tämän syyn vuoksi he pitävät Pirkkalaa loistavana paikkana asua ja toimia

Kiinteistömaailma Pirkkalan yrittäjät Tapio Anttila ja Riku Muurimäki ovat pitkän linjan kiinteistöalan ja myynnin ammattilaisia. ”Teemme kaikkemme asiakkaan eteen”, miehet tuumivat.

Kiinteistömaailma Pirkkalan yrittäjien Tapio Anttilan ja Riku Muurimäen mielestä Pirkkalan sijainti on erinomainen: se on rauhallinen lähikunta lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Taustalla Pirkkalan kunnantalo, jonka viereen valmistuu nyt myös uusia asuntoja.


9.8.2022 8:41

Riku Muurimäki kuljettaa sormea isolla televisionäytöllä. Katsoja liikkuu ympäri uutta kerrostalokotia, jossa on avara pohjaratkaisu, tyylikäs avokeittiö ja upeat näkymät parvekkeelta yli Pirkkalan. Huoneesta toiseen voi siirtyä kuvaa koskettamalla, ja ruutua klikkaamalla voi myös kokeilla, miltä erilaiset pintamateriaalit asunnossa näyttäisivät.

Realistisesta kuvasta huolimatta Kiinteistömaailma Pirkkalan myymä Lujatalo Oy:n kohde on vasta rakenteilla.

"3D-ohjelmalla pääsee asuntoon sisään virtuaalisesti ja voi suunnitella kodin yksityiskohtia etukäteen, esimerkiksi eri pintamateriaaleja keittiön työtasosta lähtien. Rakennusvaiheessa olevissa kohteissa virtuaaliset asuntoesittelyt toimivat erityisen hyvin”, Muurimäki sanoo.

Kiinteistömaailma Pirkkala tekee Lujatalo Oy:n kanssa tiivistä yhteistyötä Pirkkalan uudistuotantokohteissa, ja siksi Lujatalon ohjelma on myös Kiinteistömaailma Pirkkalan käytössä.

"Toivotamme asiakkaat tervetulleeksi zoomailemaan kiinnostavia uudiskohteita asuntomyymäläämme, mutta tarvittaessa ohjelmaa voi käyttää myös etänä omalla koneella”, Kiinteistömaailma Pirkkalan toinen yrittäjä Tapio Anttila sanoo.

Toki kauppakeskus Veskassa Pirkkalassa sijaitsevasta asuntomyymälästä löytyy myös paljon muita koteja erilaisiin tarpeisiin.

Pirkkala kehittyy voimakkaasti

Muurimäki, Anttila ja yrityksen neljä muuta kiinteistönvälittäjää myyvät asuntoja Pirkkalasta ja lähialueilta, jotka ovat heille tuttuakin tutumpia seutuja. Tapio Anttila asuu itse omakotitalossa keskellä Pirkkalaa.

"Tunnemme paikkakunnan, Pirkkalan alueen ja kaikki polut, jotka täällä kulkevat, ja haluamme olla siinä eksperttejä. Kun asiakas kysyy, mikä on tietyn asunnon arvo”, osaamme vastata heti, Anttila sanoo.

Pirkkalaa yrittäjät pitävät loistavana paikkana asua ja toimia. Paikkakunnalle rakennetaan tällä hetkellä paljon ja uusia asuinalueita on kaavoitettu.

"Näemme, että Pirkkala kehittyy voimakkaasti lähivuosina ja muuttovoitto kasvaa edelleen. Esimerkiksi raitiotieverkosto tulee laajenemaan Tampereen kaupungista tänne jossain vaiheessa”, Anttila sanoo.

Pirkkalan sijainti on myös erinomainen: se on rauhallinen lähikunta Pyhäjärven rannalla, mutta Tampereen keskustorille on vain kahdeksan kilometriä.

”Paikkakuntaa ei suotta kutsuta Pirkanmaan Kauniaisiksi.”

"Meitä suositellaan eteenpäin"

Tapio Anttilalla on pitkä kokemus kiinteistönvälittäjän työstä. Hän aloitti alalla 1980-luvun lopussa ja perusti nopeasti oman kiinteistönvälitysyrityksen. Sittemmin uran varrella tutuksi ovat tulleet myös vapaa-ajan asuntojen rakentaminen ja myynti sekä kiinteistökehitys. Riku Muurimäki puolestaan on työskennellyt kymmeniä vuosia myyntialalla. Anttilaan hän tutustui työnsä kautta jo 1990-luvulla, ja reilut kymmenen vuotta sitten kaksikko päätyi samaan firmaan töihin työpariksi.

Satoi tai paistoi – Tapio Anttila ja Riku Muurimäki kertovat, että asiakkaiden heille antama palaute on kiittävää. ”Moni kehuu erityisesti kokonaisvaltaista palvelua.”

Miesten yhteistyö toimi niin hyvin, että kun Anttila päätti ryhtyä yrittäjäksi Kiinteistömaailma Pirkkalaan kolmisen vuotta sitten, hän soitti uutiset ihan ensimmäisenä Muurimäelle ja houkutteli tämän mukaan yritykseen.

Molemmat miehet kuvailevat olevansa kiinteistönvälittäjinä periksiantamattomia puurtajia.

"Koetan saada aina parhaan lopputuloksen ja teen kaikkeni asiakkaan eteen. Kaikki kivet pitää kääntää, sillä kohde ei myy itse itseään”, Muurimäki sanoo.

"Helpoin ja paras tapa erottautua porukasta on tehdä kunnolla ja perusteellisesti sen mitä lupaa, itseään säästämättä. Tällaista selkärankaa odotamme myös työntekijöiltämme: Kun tekee duunit hyvin ja oikein, asiakkaat ovat tyytyväisiä. Se on meille äärimmäisen tärkeää”, Anttila toteaa.

Kiinteistömaailma Pirkkalan asiakkaiden antama palaute onkin ollut kiittävää. Moni kehuu erityisesti kokonaisvaltaista palvelua.

"Se tarkoittaa, että selvitämme kaikki asiakkaan kysymykset, liittyivät ne sitten pyörävaraston kokoon, muuttoon, koulun sijaintiin tai mihin vain. Vastaamme kysymyksiin senkin jälkeen, kun kaupat on tehty”, Muurimäki sanoo.

"Paras referenssi on se, että meitä suositellaan eteenpäin”, Anttila lisää.

Tunnetussa ja luotettavassa Kiinteistömaailma-ketjussa toimiminen on yrittäjille tärkeä asia. Anttilan mukaan ketjuun kuuluminen kannattaa, sillä se antaa yritykselle tunnettuutta ja hyvät aseet kovassa kilpailussa.

"Meille yrittäjille jää aikaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja myymiseen sen ansiosta, että ketjulla on toimivat järjestelmät, tekninen tuki ja tehokas markkinointi”, Muurimäki lisää.

Pirkanmaan asuntomyymälän lisäksi miehet pyörittävät Kiinteistömaailma Kuusamoa, jossa he keskittyvät asuntokaupan lisäksi erityisesti Rukan alueen vapaa-aikakohteiden välittämiseen.

Isoja onnistumisia ja toimeksiantoja sekä tyytyväisiä asiakkaita

Tapio Anttila nautti omakotiasumisesta vehreässä ympäristössä pirkkalalaisella pientaloalueella. Hän harrastaa luonnossa liikkumista kahden koiransa kanssa, ja myös kahden 17-vuotiaan pojan harrastuksiin pääsee kätevästi.

"Pirkkalassa on kaikki lähellä ja palvelut ovat erittäin hyvät. Esimerkiksi terveyskeskukseen pääsee asioimaan nopeasti, ja päiväkodit ja koulut ovat toimivia. Kilometrin päässä keskustasta näkee lehmiä laitumella”, Anttila kuvailee.

Riku Muurimäki on viihtynyt pitkään perheineen rivitalossa Pispalassa. Hän vitsailee, että on jämähtänyt sinne, vaikka moni siitä Pirkkalassa hänelle huomauttelee. Vapaa-aikana Muurimäki suuntaa talvisin laskettelurinteeseen ja kesäisin kalalle.

Yrittäjien vapaa-aika on toisaalta usein kortilla, mutta molemmat yrittäjät ovat tottuneet aiemmissakin töissään siihen, että kun asiakas soittaa, puhelimeen on vastattava.

"Työ ei kuitenkaan tunnu niin stressaavalta, että siitä pitäisi päästä kokonaan irti”, miehet sanovat.

Tavoitteena heillä on kasvattaa yritystä. Myös lisää henkilöstöä rekrytoidaan.

"Lähiaikoina olemme menneet harppauksilla eteenpäin: olemme saaneet isoja onnistumisia ja toimeksiantoja sekä paljon tyytyväisiä asiakkaita. Kasvun odotus tekee työstä ja yrittäjyydestä mielenkiintoista”, Anttila ja Muurimäki toteavat.

Kiinteistömaailma-yrittäjien tarinat

Tapion ja Rikun Kiinteistömaailma-asuntomyymälät

Tutustu Pirkkalan ja Kuusamon asuntomyymälöihin ja niiden tarjontaan.

Pirkkalan asuntomyymälän löydät osoitteesta Saapastie 2, 33950 Pirkkala.

Suomessa on yli 100 Kiinteistömaailman asuntomyymälää. Niiden kaikkien yhteystiedot löydät täältä.

Kaikki Kiinteistömaailman Pirkanmaan yrittäjätarinat ovat luettavissa osoitteessa https://www.aamulehti.fi/mainos/kiinteistomaailma/.

Seuraava osa ilmestyy elokuun lopussa.

Lue myös: