MainosKiinteistömaailma

Erinomainen asiakaskokemus on Minna Nyströmille ja Minna Ehrolalle sydämen asia – “Kuuntelemme, otamme selvää ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin”

Ihmisten ja asiakaspalvelun parissa toimiminen on Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin yrittäjien Minna Nyströmin ja Minna Ehrolan sydäntä lähellä. Molemmilla on myös omakohtaista kokemusta omakotitalon rakentamisesta ja remontoinnista sekä eri aikakausien taloissa asumisesta.

Moni asiakas on kiitellyt Minna Nyströmin ja Minna Ehrolan empaattista otetta. – Useampikin asiakas on todennut, että olemme olleet ensimmäisiä välittäjiä, jotka ovat oikeasti kuunnelleet heidän tarpeitaan, yrittäjät toteavat.


30.5. 6:00

Haluamme luoda asiakkaalle merkityksellisiä kohtaamisia ja kauppoja, tiivistävät Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin yrittäjät Minna Nyström ja Minna Ehrola tavoitteensa kiinteistönvälittäjänä ja yrittäjinä.

Niitä on syntynyt lukuisia, sillä Nyströmin ja Ehrolan toiminnan ytimessä on panostaminen erinomaiseen asiakaskokemukseen.

– Erinomainen asiakaskokemus syntyy muun muassa siitä, että hoidamme asiakkaan asiat kokonaisvaltaisesti, otamme selvää asioista, vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja olemme myös nopeasti tavoitettavissa, Minna Ehrola luettelee.

Kaksikko saa jatkuvasti hyvää palautetta toimintatavoistaan. Moni asiakas kiittelee erityisesti heidän empaattista otettaan.

– Kuuntelemme asiakasta ja olemme kiinnostuneita hänestä, jonka myötä pystymme hakemaan hänelle oikeat ratkaisut, Ehrola toteaa.

– Useampikin asiakas on todennut, että olemme olleet ensimmäisiä välittäjiä, jotka ovat oikeasti kuunnelleet heitä ja heidän tarpeitaan. Osaamme myös poimia kotia etsivien puheesta niitä asioita, joita ihminen ei ehkä osaa itse sanoakaan, Nyström lisää.

Haluamme auttaa elämän tärkeimmissä tilanteissa

Nyström ja Ehrola eivät puhu vain lämpimikseen. Ihmisten ja asiakaspalvelun parissa toimiminen on ollut molempien sydäntä lähellä jo pitkään ennen Kiinteistömaailma-yrittäjyyttä.

Nyström aloitti kiinteistönvälittäjänä 1990-luvun lopulla käytyään armeijan, mutta hakeutui muutaman vuoden jälkeen pankkialalle. Erilaisissa rahoitustehtävissä ja useamman pankkiryhmän konttorinjohtajana vierähti lähes 20 vuotta, kunnes hän palasi takaisin unelmatyöhönsä muutama vuosi sitten.

– Minulle se juttu välittäjäntyössä on asiakkaan auttaminen elämän tärkeimmässä tilanteessa. Tykkään olla tekemisissä ihmisten kanssa ja löytää sen, mitä he ovat hakemassa. Asiakkaatkin arvostavat kokonaisvaltaista näkemystä, jota minulla on pankkitaustani vuoksi, Nyström pohtii.

Ehrola on alanvaihtaja, jonka ammatillinen tausta on erilaisten asiakaspalvelukokonaisuuksien ja henkilöstöhallinnon parista. Välittäjän työssä asiakaspalvelulla on erityinen merkitys.

– Merkityksellisyys tulee siitä, että saa olla mukana ihmisten asumisessa ja kodin vaihtamisessa, tukea siinä ja etsiä parhaita ratkaisuja, Ehrola sanoo.

Kaksikko löysi toisensa työskennellessään samassa asuntomyymälässä, ja Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin yrittäjinä he aloittivat vuonna 2019. Kokemukset ketjun toiminnasta olivat niin ylivertaisia, että he eivät harkinneet muuta kuin ketjuyrittäjyyttä.

– Asuntokaupan juridiikan tunteminen on yksi tärkeimmistä asioista.

– Muun muassa tietojärjestelmät, lakiasiain osaaminen, laaja yrittäjäverkosto ja yhteistyö ovat Kiinteistömaailmalla omaa luokkaansa, Minna Ehrola toteaa.

Korkea tekemisen taso ja laatu näkyvät sekä ostajalle että myyjäasiakkaalle. Asiat hoituvat kerralla kuntoon sekä juridisesti että myynnillisesti.

– Yksi asiakaskokemuksen selkeä mittari on, että meille ei tule reklamaatioita, Nyström sanoo.

Hyvät verkostot pitkin Pirkanmaata

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin asuntomyymälä sijaitsee Tampereen keskusta-alueella, mutta yritys toimii koko Pirkanmaalla.

– Yksi vahvuutemme on, että tunnemme Pirkanmaan aluetta hyvinkin laajasti. Asumme molemmat eri puolilla maakuntaa ja meillä on myös hyvät verkostot ja kontakteja moneen suuntaan, Minna Ehrola sanoo.

Vahvaa erikoisosaamista löytyy myös esimerkiksi kuolinpesistä ja perunkirjoituksista.

– Teemme esimerkiksi asuntojen hinta-arvioita perunkirjoja varten, Minna Nyström sanoo.

– Olemme asiakkaan tukena vahvasti erilaisissa elämäntilanteisiin liittyvissä ratkaisuissa, Ehrola lisää.

Vaikka molemmat ovat kartuttaneet ammattitaitoaan työssä ja kouluttautumalla, heidän mielestään välittäjän on tärkeää kouluttaa itseään omaehtoisesti jatkuvasti – onhan välittäjän työ todellista asiantuntijatyötä, jossa täytyy paitsi osata hakea ja soveltaa tietoa, myös pystyä selittämään sitä asiakkaille.

Sekä Minna Ehrola että Minna Nyström asuvat perheineen Tampereen ympäristökunnissa. – Myös pienempi ympäristökunta on tosi hyvä paikka asua, Minna Ehrola toteaa.

– Osallistumme aktiivisesti ketjun ja yhteistyökumppaneiden koulutuksiin, jotka liittyvät esimerkiksi kuntotarkastuksiin ja lainsäädäntöön. Asuntokaupan juridiikka muuttuu jatkuvasti ja sitä myös valvotaan tarkkaan, joten sen tunteminen on alalla yksi tärkeimmistä asioista, Ehrola sanoo.

– Meille on tärkeää pysyä ajan tasalla myös esimerkiksi kaavoituksesta ja kaupunkikuvan muuttumisesta. Tiedämme, mitä kaupungissa ja alueella tapahtuu ja mihin esimerkiksi ratikkareitit kulkevat seuraavaksi, Nyström sanoo.

Elämässä pitää olla muutakin kuin työtä

Molemmilla yrittäjillä on myös omakohtaista kokemusta omakotitalon rakentamisesta ja kotien remontoinnista sekä eri aikakausien taloissa asumisesta, mikä tuo vahvaa pohjaa ammatilliseen osaamiseen.

Minna Nyström on perheineen rakentanut kaksi omakotitaloa maalaismaisemiin. Nyt hän asuu perheensä kanssa Akaan Toijalassa isossa rivitaloasunnossa.

– Tällä hetkellä meille on tärkeää, että koulut ja juna-asema ovat lähellä ja moottoritietä pitkin pääsee helposti töihin.

Minna Ehrola on paljasjalkainen tamperelainen. Nykyisin koti sijaitsee Kangasalan kaupungissa, jonne kaava mahdollisti oman unelmatalon rakentamisen seitsemän vuotta sitten.

– Kotimme on upean luonnon sylissä ja tontilla on muun muassa pihasauna. Myös pienempi ympäristökunta on tosi hyvä paikka asua, Ehrola sanoo.

Vaikka yrittäjien työpäivät ovat erityisesti arkisin ympäripyöreitä ja aikataulut venyvät asiakkaiden toiveiden mukaan, elämässä pitää olla muutakin kuin työtä. Kaksikolla on sopimus, että molempien kalentereissa lukee omaa aikaa, jolloin toista ei häiritä.

Minna Nyström tuulettaa päätään juoksemalla ja Minna Ehrola golfaamalla. Molemmat nauttivat myös luonnossa liikkumisesta ja kiertävät kansallispuistoja ympäri Suomea.

Nyström harrastaa vapaa-ajalla myös maanpuolustusta ja sotilaskotitoimintaa, ja myös Ehrola on mukana yhdistystoiminnassa.

Suhtaudumme tekemiseen pitkäjänteisesti

Nyströmin ja Ehrolan yrittäjyystaival ei ole ollut se helpoin, sillä asuntomarkkinoita ovat hämmentäneet sekä korona-aika että maailmanpolitiikka. Kaksikko kuitenkin tietää, että erilaiset tilanteet kuuluvat asuntomarkkinoihin ja yrittäjyyteen.

– Vahvuutemme on Pirkanmaan tunteminen hyvinkin laajasti.

– Suhtaudumme yrittäjyyteen ja toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti. Tämä ei ole pikamatka vaan maraton, Ehrola sanoo.

Ehrolan ja Nyströmin omana sloganina on “Ei se pieni koko vaan suuri sydän”. Lähivuosina välittäjätiimiä on tarkoitus kasvattaa varsinkin sellaisilla tekijöillä, jotka ymmärtävät kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun merkityksen ja asiakaskokemuksen päälle ja haluavat oppia uutta.

– Työn tekeminen sydämellä yhdistettynä vahvaan asiakaskokemukseen on näyttänyt, että asiakkaat palaavat luoksemme ja suosittelevat meitä vahvasti eteenpäin. Sitä olemme tavoitelleet ja sillä linjalla jatkamme tästäkin eteenpäin, Nyström sanoo.

Kiinteistömaailma-yrittäjien tarinat

Kiinteistömaailma Tampere Klingendahl

Tutustu Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin myymälään.

Tule käymään asuntomyymälässämme, joka sijaitsee osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 A, 33100 Tampere. Puhelin: 050 558 2000.

Kaikki Suomen yli 100 Kiinteistömaailman asuntomyymälää löydät täältä.

Tämä on kolmas osa Tampereen seudun Kiinteistömaailma-yrittäjien tarinoista. Kaikki yrittäjätarinat ovat luettavissa julkaisun jälkeen osoitteessa https://www.aamulehti.fi/mainos/kiinteistomaailma/

Seuraava osa julkaistaan 13.6.2022.

Lue myös: