MainosKäyttöauto

Tunnetko kaikki hankkimasi auton ominaisuudet? – Volvolta vaihtoautolle jopa 36 kuukauden takuu

Aiempaa merkityksellisempi asia monelle vaihtoauton ostajalle on auton kaikkien ominaisuuksien mahdollisimman tehokas käyttöönotto.


26.11.2022 17:47

”Nykyaikaisissa autoissa on toimintoja, joiden olemassaoloa voi jäädä auton vaihdon jälkeen hyödyntämättä. Näitä voivat olla esimerkiksi auton mobiilisovelluksen tarjoamat mahdollisuudet tai turvallista ajoa helpottavan kaista-avustimen järkevä arkikäyttö”, kertoo Volvo-tuotepäällikkö Mikko Mäki-Äijö Käyttöauto Tampereesta.

”Monelle asiakkaistamme on tärkeää, että niin sanottu omistamisen aika lähtee nopeasti liikkeelle, kun asiantuntija antaa opastuksen auton keskeisistä toiminnoista,” Mäki-Äijö jatkaa.

Volvo Selekt -auton ostaja perehdytetään kaikkiin auton ominaisuuksiin ja samalla esitellään autoa huoltotarpeissa hoitava omamekaanikko, joka on kuin omalääkäri terveydenhuollossa – yksilön kunnon ja historian tunteva asiantuntija.

Harri Mylläri ja Marko Sillanpää pystyvät tarjoamaan valikoitujen Volvo Selekt -vaihtoauton ostajalle huolettomuutta.

Aluejohtaja Harri Mylläri mainitsee toisen uusia Volvo-omistajia usein ilahduttavan asian: Volvo On Call -ohjelmiston. Se on mobiilipalvelu, jonka yhdistämisen Käyttöauto tarjoaa Selekt-vaihtoauton ostajalle veloituksetta.

Sovelluksella käyttömukavuutta arkeen

Volvon puhelinsovellus tuli Volvoihin vakiovarusteeksi vuonna 2020.

”Sovellus on helppo ja käytännöllinen tapa olla yhteydessä autoon. Missä auto on, ovatko ovet kiinni? Pistäisinkö Webaston päälle tai haluanko ladata tulevan ajoreitin navigointiin valmiiksi”, luettelee vaihtoautopäällikkö Marko Sillanpää esimerkkejä Volvo On Callin ominaisuuksia.

Valikoitu, tarkastettu ja huollettu Volvo Selekt -vaihtoauto on monin tavoin turvallinen ja huoleton valinta.

”Samoin auton tulevat huoltotarpeet on nähtävissä ja onhan siellä näkyvissä vaikkapa pissapojan säiliön täyttöaste. Tarvittaessa sillä saa yhteyden tiepalveluun.”

Loppuvuoden puhdas etu

Volvo Selekt-vaihtoauton ostaja saa useita merkittäviä taloudellisia etuja, joista olennaisimmat tuovat aluejohtaja Myllärin mukaan auton omistajalle huolettomuutta.

Kun vaihtoautossa on tehtaan myöntämä takuu voi vähemmänkin autoista tietävä keskittyä ajamiseen. Takuussa ei ole kilometrirajoitusta ja auton voi huollattaa kaikissa valtuutetuissa Volvo-huolloissa. Kaiken turvan lisäksi näihin Selekt-vaihtoautoihin saa tiepalvelun vuodeksi, kun vaan on huoltanut autonsa merkkiliikkeessä.

Loppuvuoden 2022 aikana Volvo Selekt -vaihtoautoille saa Käyttöauto Tampereesta lisäetuna vuoden autopesut Boss Gloss -pesuiloissa.

Käyttöauto Tampere

Turvalliset Volvo Selekt -vaihtoautot

Volvo Selekt-vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

Volvo Selekt -vaihtoautot ovat korkeintaan viisi vuotta vanhoja ja niillä on ajettu korkeintaan 150 000 kilometriä.

Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvon tehtaan standardien mukaisesti.

Käyttöautosta saat Volvo Selekt -vaihtoautoihin 12, 24 tai 36 kuukauden takuun ja Volvo Tiepalvelun.

Käyttöauto Tampere sijaitsee osoitteessa Lokomonkatu 25 Tampere.

Soita ja kysy vaihtoautoistamme: 03–2834 700.

Palvelevat autokauppiaamme löytyvät täältä.

Lue myös: