MainosKäyttöauto

Asutko rivi- tai kerrostalossa? – Vähän kuluttava hybridiauto, jota ei tarvitse ladata kaapeleilla on toimiva vaihtoehto

Ladattavaa sähköautoa hankkivalle voi aiheuttaa päänvaivaa latauspaikan puuttuminen. Tämä voi olla tilanne esimerkiksi kerros- tai rivitalossa asuvalle. Itsestään lataava ja vähän polttoainetta kuluttava hybridi on hieno vaihtoehto.


2.6.2022 14:04

Täysin uuden Renault Arkanan testiajolla käynyt Käyttöauton Irina Enroth kiittelee auton tyylikästä varustetasoa ja useita ajamista helpottavia ja järjestelmiä, kuten automaattista hätäjarrutusjärjestelmää, kaistavahtia sekä kaista-avustinta.

Testiajolla huomiota saavat myös Reanault Arkanan jopa yleellinen varustelutaso, kuten langaton puhelimen lataus, sisustus sekä ajamisen helppous.

Kesäksi uusi auto

Uuden auton ostajaa saattavat kiusata pitkittyneet toimitusajat. Käyttöauto Tampere on varautunut tilanteeseen ja Renault Arkana -auton ostaja saa auton käyttöönsä jo kesän aikana.

Renault Arkana on hintaluokaltaan selvästi vastaavia premiumtason katumaastureita edullisempi. Ostopäätöstä voi vauhdittaa Käyttöauton rahoituksen alhaiset maksettava kuukausierä ja korko.

Renault Arkana on jykevän kokoinen. Akseliväli on 2,72 metriä ja korilla on mittaa 4,57 metriä, mikä varmistaa hyvät tilat matkustajille ja heidän tavaroilleen.

Sähköistetty katumaasturi

Arkana on kooltaan juhlavan isokokoinen ja toiminnoiltaan edistyksellinen sähköistetty katumaasturi. Uutta mallia on saatavana niin sanottuna kevyt hybridinä sekä edistyksellisenä E-TECH hybridinä.

E-TECH -järjestelmä käyttää tehokkaasti jarrutusta akun lataamiseen. Testiolosuhteissa kaupungissa ajettaessa jopa 80 prosenttia ajasta on mahdollista edetä sähköllä, mikä vähentää CO2-päästöjä ja polttoainetta. Kulutuksessa Renault Arkenalla pääsee jopa alle viiteen liraan 100 kilometrillä.

Hybriditeknologiaa hyödyntävä E-TECH-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, perinteisen polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston.

Fakta

Renaultit Käyttöautosta

Renault Arkana Hybrid alkaen 34 590 € tai esim. 329 €/kk

Korko 0 % + kulut*

*Rahoitusesimerkki: Arkana E-TECH 145 Hybrid Intens 34 590 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 5 188,50 €, rahoitettava osuus 29 591,5 € (sis. perustamiskulun

190 €), rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 0 %, kk-erä 328,35 €. Poikkeava viimeinen erä 6 918 €. Todellinen vuosikorko 0,77 %. Luoton ja luottokustannusten

yhteissumma 30 429,5 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 35 428 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Koskee uusia asiakastilauksia. Autojen rekisteröinti 31.8.2022 mennessä.

Kysy lisää (puhelin 03 2834 700) ja varaa koeajo Käyttöauton asiantuntijoilta.

Käyttöauto Tampere sijaitsee Hatanpäällä osoitteessa Lokomonkatu 25, 33900 Tampere.

Lue myös: