MainosKäyttöauto

Oletko vaihtamassa autoa? – Tämä on paras takuu, jonka autolle voi saada, tiivistää aluejohtaja

Volvo Selekt -vaihtoautojen takuu on heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien entistäkin kattavampi. Takuu vastaa uuden auton tehdastakuuta.


21.4. 14:50

Uudistettu Selekt-takuu on pisimmillään 36 kuukautta sisältäen rajoittamattomat ajokilometrit takuuaikana (Videon kuvaamisen jälkeen ehdot ovat parantuneet).

– Meille tämä on mieluinen asia, koska tehtaan takuu on kaikille helppo. Ehdoissa ei myöskään ole autoilijalle omavastuuta eikä korjaussumman kattoa, myhäilee aluejohtaja Harri Mylläri Käyttöauto Tampereesta.

Kattavan takuu on yksi merkittävistä eduista, jotka puoltavat korkealaatuisen vaihtoauton hankkimista vaihtoehtona uudelle autolle. Käyttöauton asiantuntijat listasivat seitsemän hyvää syytä Selekt-vaihtoauton hankinnalle.

1) Hinta-laatusuhde

Auto on oikeastaan jokaiselle merkittävä hankinta. Hinta-laatusuhde on valikoiduissa vaihtoautoissa ostajalle optimaalinen. Vähän ajetuissa premiumtason Selekt-autoissa kuluttaja pääsee kiinni sellaiseen laatuun ja korkeaan varustelutasoon, joka ei muutoin olisi saavutettavissa.

”Kaikki Selekt-vaihtoautot ovat alle viisi vuotta ajettuja, usein liki uuden veroisia. Nämä ovat todellinen vaihtoehto uudelle autolle”, vaihtoautojen tuotepäällikkö Marko Sillanpää Käyttöautosta kertaa.

2) Ei odottelua

Vaihtoautoja ei tarvitse odotella. Teollisuutta kiusaava komponenttipula on pidentänyt uusien autojen toimitusaikaa. Käyttöautosta löytyy kymmeniä vaihtoehtoja liikkeestä ja auton saa parhaimmillaan mukaansa heti. Uuden ostaessaan autoa voi joutua odottamaan mallista riippuen olla useita kuukausia.

3) Tarkastettuja ja huollettuja

”Selekt-vaihtoautot tarkastetaan ja tarvittaessa korjataan alkuperäisosilla siihen kuntoon, että voimme antaa parhaille yksilöille jopa 36 kuukauden takuun. Ostaja tuntee istuvansa kuin uuteen autoon”, Aluejohtaja Harri Mylläri perustelee. Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on Käyttöauton tiedossa ja auton ostajan nähtävissä. Autoihin on tehty viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

4) Tiepalvelu luo turvallisuutta

Kaikkiin Volvo Selekt -vaihtoautoihin kuuluu myös tiepalvelu, joka vahvistaa asiakkaiden turvallisuutta ja tyytyväisyyttä. Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on Käyttöauton tiedossa ja auton ostajan nähtävissä. Autoihin on myös tehty viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

”On Call -palvelut kytketään täällä meillä päälle. Sitäkään ei tarvitse lähteä hakemaan muista liikkeistä”, Sillanpää kertaa.

Volvo Selekt -vaihtoautoille ostaja saa poikkeuksellisen hyvän takuun.

5) Takuu ilman omavastuuta

Selekt on vaihtoauton ostajalle premium-tason takuu. Selekt-takuu kestää jopa kolme vuotta. Selekt-takuun voi heinäkuun alusta lähtien saada autolle, jolla on ajettu korkeintaan 150 000 kilometriä.

Takuu on niin sanotusti Volvon tehtaan myöntämä, joten ongelman voi korjauttaa missä tahansa Volvo-huollossa. Selekt-takuuseen kuuluu myös ostetun auton seitsemän vuorokauden vaihto-oikeus.

Selekt-vaihtoautot tarkastetaan ja tarvittaessa korjataan alkuperäisosilla siihen kuntoon, että Käyttöauto antaa parhaille yksilöille jopa 24 kuukauden takuun.

6) Oma mekaanikko

Auton luovutuksessa Select-vaihtoautoille nimetään oma mekaanikko, jonka puoleen auton ostaja voi tarvittaessa kääntyä huoltoasioissa. Nimetty mekaanikko tuntee auton ja pystyy vastaamaan nopeasti auton huoltoon liittyviin kysymyksiin. Omamekaanikko-palvelu on autoilijalle kuin omalääkäri terveysasioissa.

7) Edullinen rahoitus

Rahoitus on olennainen asia myös vaihtoauton hankinnassa. Volvo Selekt -autoihin saa rahoituksen 2,9 prosentin korolla, mikä myös on etu muuhun vaihtoautokauppaan nähden.

fakta

Tule tutustumaan turvallisiin Volvo Selekt -vaihtoautoihin

Volvo Selekt-vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo tehtaan standardien mukaan.

Käyttöautosta saat Volvo Selekt -vaihtoautoihin 12, 24 tai 36 kuukauden takuun ja Volvo Tiepalvelun, jotta olet varmasti tyytyväinen valitsemaasi Volvoon.

Käyttöauto Tampere sijaitsee osoitteessa Lokomonkatu 25 Tampere.

Soita ja kysy vaihtoautoistamme: 03–2834 700.

Palvelevat autokauppiaamme löytyvät täältä.

Lue myös: