MainosKäyttöauto

Autokaupan aluejohtaja nukkuu yönsä hyvin, kun pystyy antamaan vaihtoautolle kahden vuoden takuun ilman lisämaksua – Ostajalle Selekt-takuu on luksusta

Käyttöauto Tampereen aluejohtaja Harri Mylläri haluaa, ettei käytetyn auton ostaja joudu tilanteeseen, jossa puutteellisesti tarkastettu tai huollettu vaihtoauto aiheuttaa auton ostajalle laskuja tai ongelmia.


3.6.2021 10:20

- Meillä Selekt-vaihtoautot tarkastetaan ja tarvittaessa korjataan alkuperäisosilla siihen kuntoon, että voimme antaa parhaille yksilöille jopa 24 kuukauden takuun. Ostaja tuntee istuvansa kuin uuteen autoon, Harri Mylläri perustelee.

- Ajattelemme niin, että kuluttajalla täytyy olla turvallinen olo myös käytetyn auton hankkiessaan. Tähän tarpeeseen pystymme vastaamaan. Annamme valikoiduille, alle viisi vuotta vanhoille Selekt-vaihtoautoille takuun ilman liittymismaksua ja korjauksien omavastuita, Mylläri tarkentaa.

Käyttöauto avasi kesäksi Selekt-vaihtoautojen laajalle valikoimalle kokonaan oman ja uuden myymälän. Volvo Selekt -vaihtoautoille ostaja saa poikkeuksellisen hyvän takuun.

Vaihtoauton ostajalle tämä lupaus on vahva, mutta sille löytyy perusteet Käyttöauton korjaustilastoista.

- Selekt-vaihtoautoja tulee jälkikorjauksiin vain kahdesta kolmeen kuukaudessa. Myymme niitä vuodessa kuitenkin noin 250, joten meidän on helppoa antaa ostajille tuo poikkeuksellinen turva jo autonostohetkellä, Mylläri jatkaa.

24 kuukauden Selekt-takuun saa alle 100 000 kilometriä ajetulle valikoidulle Volvolle

Vaihtoautojen tuotepäällikkö Marko Sillanpää Käyttöautosta näkee premium-tasoisten vaihtoautojen kysynnän pysyvän vahvana, koska vähän ajettuna varustukseltaan korkeatasoinen auto on yhä useamman saatavilla.

- Meidän on oikeastaan helppo antaa näihin Selekt-vaihtoautoihin niin hyvä takuu ilman ostajan omavastuuta, koska voimme taata näiden autojen korkean laadun, Sillanpää pohtii.

– On selvää, että tuo ostajalle vahva takuu on lisännyt näiden valikoitujen autojen kysyntää, Sillanpää jatkaa.

Kaikkiin Volvo Selekt -vaihtoautoihin kuuluu myös tiepalvelu, joka vahvistaa asiakkaiden turvallisuutta ja tyytyväisyyttä. Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on Käyttöauton tiedossa ja auton ostajan nähtävissä. Autoihin on tehty viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

Jokainen Käyttöauton vaihtoauto tarkastetaan ja kunnostetaan Volvo-standardien mukaisesti. Alle viisi vuotta vanhoille autoille tuotteistettu Selekt on vaihtoauton ostajalle premium-tason takuu. Selekt-takuu kestää kaksi vuotta tai 60 000 ajokilometriä alle 100 000 kilometriä ajetuille vaihtoautoille. Yli 100 000, mutta alle 130 000 kilometriä ajetuille Selekt-vaihtoautoille takuu on vuoden tai 30 000 kilometriä.

Takuu on niin sanotusti Volvon tehtaan myöntämä, joten ongelman voi korjauttaa missä tahansa Volvo-huollossa.

Tule tutustumaan turvallisiin Volvo Selekt -vaihtoautoihin Käyttöauton uudeen myymälään

Volvo Selekt-vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo tehtaan standardien mukaan.

Käyttöautosta saat Volvo Selekt -vaihtoautoihin 12 tai 24 kuukauden takuun ja Volvo Tiepalvelun, jotta olet varmasti tyytyväinen valitsemaasi Volvoon.

Käyttöauto Tampere sijaitsee osoitteessa Lokomonkatu 25 Tampere.

Soita ja kysy vaihtoautoistamme: 03–2834 700.

Palvelevat autokauppiaamme löytyvät täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Lue myös: