Koronalla yllättävä vaikutus myös autokauppaan – Kuluttajat kysyvät Käyttöautosta entistä tilavampia autoja - Käyttöauto - Aamulehti
MainosKäyttöauto

Koronalla yllättävä vaikutus myös autokauppaan – Kuluttajat kysyvät Käyttöautosta entistä tilavampia autoja

Suomalaiset matkailevat aiempaa enemmän kotimaassa. Viime vuonna alkanut mökkeily- ja ulkoilubuumi näkyy myös siinä, millaisia autoja tamperelaisesta autoliikkeestä kysytään.

Aluejohtaja Harri Mylläri ja tuotepäällikkö Mikko Mäki-Äijö ovat huomanneet kiinnostuksen tilaviin autoihin nousseen. ­


26.1. 16:17

- Perinteisten farmareiden kysyntä on kasvanut. Ihmiset tarvitsevat nyt tilaa harrastusvälineillensä ja mökkivarusteillensa, aluejohtaja Harri Mylläri Käyttöauto Tampereesta selvittää havaintoa.

- Monella asiakkaalla ensimmäisten kriteerien joukossa jälleenmyyntiarvon ja turvallisuuden rinnalla ovat nyt auton tilavuus ja tavaratilan koko. Kesämökeilleen ja pohjoiseen matkustavilla on paljon tavaraa mukanaan, Mylläri kertoo.

Harri Mylläri pohtii aiemmin puoliksi vitsinä kuulemansa asiakaskommentin muuttuneen osin todeksi.

- Sanovat että olemme myyneet kuulemma Lapin täyteen Volvoja, kun ei Rukan reissulla muita autoja enää vastaan tulekaan, Mylläri naurahtaa savolaisittain kerrotulle tarinalle.

Tilavat kartanomallit ovat Volvon perinnettä

Volvo-tuotepäällikkö Mikko Mäki-Äijön mukaan uusi trendi sopii hyvin Käyttöauto Tampereelle, koska Volvolla on perinteisesti auton tilavuus turvallisuuden rinnalla tärkeä kriteeri.

- No sehän sopii meille, koska Volvo on perinteisesti panostanut farmariautoihin. Ei se mikään salaisuus ole, että Volvon ensimmäiset farmarimallit tehtiin jo 1950-luvulla. Pitkään tunnettiin käsite herrgårdsvagnar, jolla viitattiin ruotsalaisen automerkin tilaviin kartanomalleihin, kuten 1960-luvulta saakka menestyneeseen Volvo Amazoniin, Mäki-Äijö pohtii.

Käyttöauto Tampereen tänä vuonna myymistä henkilöautoista puolet tulee olemaan niin sanottuja kevythybridejä. Kaikki Volvo-mallit saa nyt halutessaan lataushybridinä.

Myös täysähköautojen menekki kasvaa, mutta monelle pitkämatkalaiselle hybridi on edelleen paras ratkaisu.

Kevythybridijärjestelmä avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä ja lisäksi järjestelmä mahdollistaa jarrutusenergian talteenoton. Kevythybridiautossa akkuvoimalla ei varsinaisesti ajeta.

Kevythybridin hintaa pudottaa pienet päästöt

Kevythybridit kuluttavat perinteisiä moottoreita vähemmän polttoainetta ja autojen päästöt ovat pienemmät. Tämä taas näkyy autojen kevyemmässä verotuksessa.

Käyttöauto Tampereen myydyin kevythybridi on Volvo V60.

- SUVit ovat olleet buumi viime vuodet. Nyt ainakin osassa asiakkaita näkyy tämä tuore trendi eli tilan vaatimus, Mäki-Äijö miettii ja kertoo Volvo V60 vastaavan hyvin tähän kysyntään.

Lisääntyvästä kotimaan matkailusta myös tulevana kesänä kertoo mm. nettimatkatoimisto ebookersin tuore Matkailutrendit kesälle 2021 -tutkimus, jonka mukaan jopa puolet suomalaisista kokee koronan lisänneen kiinnostusta kotimaata kohtaan myös matkailumaana.

Volvot Tampereella myy Käyttöauto Tampere

Tampereella on laaja valikoima Volvoja nopealla toimitusajalla asiakkaalle.

Käyttöauto Tampere sijaitsee Hatanpäällä osoitteessa Lokomonkatu 25, Tampere.

Katso sijainti kartalla tästä.

Soita ja kysy asiantuntijoiltamme lisää: 03-2834 700.

Katso täältä Käyttöauto Tampereen tarkemmat yhteystiedot.

Lue myös: