Testattuja hengityssuojaimia löytyy IKH Tampereen myymälästä – Ammattisille ja siviileille - IKH - Aamulehti
MainosIKH

Testattuja hengityssuojaimia löytyy IKH Tampereen myymälästä – Ammattisille ja siviileille


4.8.2020 16:08 | Päivitetty 5.8.2020 15:54

Viranomaisten testaamia kirurgin maskeja on kaikkien saatavilla IKH Tampereen myymälästä. Toimitusjohtaja Pauli Hakalan mukaan maskeja riittää ja yrityksellä on suora yhteys erilaisten suojaimien lisähankintaan nopeasti, jos koronatilanne pahenee.

IKH Tampere toi maahan tuhansia suojavarusteita jo keväällä, kun suomalaisten suhtautuminen maskien käyttöön oli vielä epäilevä ja tiedot käytön tehosta epävarmoja.

Liikkeen valikoimissa on maskien lisäksi suojaimia esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaisille ja esimerkiksi riskiryhmien kanssa töitä tekeville. Muihin IHK:n sairaala- ja laitostuotteisiin kuuluvat mm. koneelliset maskit sekä desifiointiaineet.

IKH Tampereen mallistossa on suojaustasoltaan monen tasoisia kirurgin maskeja, uusimpina myös leikkaussaleissa käytössä olevia suojaimia, jotka suodattavat 99,9 prosenttia hiukkasista. (Roiskesuojattu kirurgin maski, Type 2R)­

– Me emme halua nähdä Suomessa koronan vahvaa toista aaltoa. Ainakin se on painettava mahdollisimman pieneksi, sanoo IKH Tampereen toimitusjohtaja Pauli Hakala

Maskit kaupasta Tampereella

Kirurgin maskit ja muut pandemiaan liittyvät suojaimet ovat myynnissä IKH Tampereen myymälässä.

IKH Tampere palvelee Tampereen ja Pirkkalan rajalla osoitteessa: Kenkätie 2A 33950 Pirkkala. Katso IKH:n sijainti kartalta.

Puhelin: 0201 323 550, 0201 323 562

Avoinna: ma-pe 7-18, la 9-15

Juhlapyhiä edeltävien arkipäivien aukioloajat kannattaa varmistaa aina myymälästä.

info.tampere@ikh.fi

Lue myös: