MainosIdeapark

Bläk Boksissa ylittyy tänä vuonna 150 tapahtuman raja

Vahva elämyksellisyys, saavutettavuus ilmaisine parkkialueineen sekä todella kattavat palvelut ovat nostaneet Ideaparkin Bläk Boksin tapahtumajärjestäjien suosioon. Tänä vuonna erilaisten tapahtumien kokonaismäärä nousee yli 150 ja kysynnän kasvu näyttää edelleen jatkuvan.


Ideaparkin toimitusjohtajan Visa Vainiolan mukaan moni yritysten tapahtumista vastaava on viehättynyt Bläk Boksin audiovisuaalisista mahdollisuuksista, joilla voi rakentaa tapahtumaan sopivan maailman.

”Yritykset odottavat saavansa tapahtumiinsa osallistuville ihmisille vahvoja elämyksiä. Siinä olemme onnistuneet ja olen siitä todella iloinen ja vähän ylpeäkin,” Vainiola summaa.

Juha Tapio ja Happoradio vetivät marraskuussa 2022 Bläk Boks Livessä paikalle noin 1500 ihmistä.

Bläk Boks on ollut miljöö erityisesti urheilutapahtumille. Viime vuoden noin 130 tapahtumasta yli 100 oli urheilua. Nyt tapahtumakalenterissa on yhä enemmän musiikki- ja viihdetapahtumia sekä esimerkiksi yritysten gaaloja. Tulevia ovat muun muassa salibandyn F-gaala sekä mahdollinen Lempäälän Yrittäjien gaala syksyllä.

Ideaparkin Bläk Boks soveltuu hyvin monenlaisten yritystapahtumien tunnelmalliseksi miljööksi.

Yritystapahtumien määrää lisäävät Bläk Boksin mahdollisuudet yhdistää kokous- ja vip-tiloja, tapahtuma-areenaa, Viihdekeskuksen aktiviteetteja sekä kauppakeskuksen palveluita.

Fakta

Ideaparkin Bläk Boks on tapahtumakeskus

Bläk Boks on tapahtuma-areena urheilutapahtumille, konserteille, kulttuurin sekä näyttelyiden ja yritystapahtumien monipuoliseksi näyttämöksi.

Edistyksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda elämyksellisiä tapahtumia.

Katsomoihin mahtuu 1200 katsojaa ja konserttikäytössä katsojapaikkoja permannon kera on yli 2000.

Lisätietoja saa mailitse: info@ideapark.fi

Lue lisää Ideaparkin Bläk Boksin tapahtumista.

Lue myös: