MainosIdeapark

Ideaparkin alue kehittyy vahvasti – Kauden avauksessa uudistuneessa Bläk Boksissa maalikarkelot

Classic avasi salibandykauden voitoilla sekä miesten että naisten F-liigassa. Avausotteluista voimakkaasti kehittyvässä Ideaparkissa ja sen urheilupyhätössä, Bläk Boksissa varsinkin miesten pelissä joukkueet intoutuivat maalikarkeloihin.


21.9. 14:27

Classicin miesten liigajoukkue voitti lauantaina avaustrillerissään OLS:in maalein 9-8 ja naisten F-liigan ottelu Classic - SB-Pro päättyi maalein 5-3.

Ideaparkin Bläk Boks on vakiinnuttamassa asemansa tapahtumien ja yritystilaisuuksien miljöönä. Bläk Boksissa vietetään muun muassa Lempäälän Yrittäjien Yrittäjä-gaala ja F-liigan F-gaala.

Myöhemmin syksyllä Bläk Boksissa esiintyvät Bläk Boks Livessä mm. Happoradio ja Juha Tapio.

Classicin naiset pelaavat seuraavan liigaottelunsa Bläk Boksissa 10. lokakuuta ja miesten seuraava ottelu Classic – Oilers pelataan perjantaina 30.9.

Areenan poikkeuksellinen näyttö-, valo- ja äänitekniikka mahdollistavat tunnelmallisten urheilutapahtumien ohessa konserttien, kulttuuritapahtumien, näyttelyiden ja yritystapahtumien järjestämisen.

Fakta

Uuden ajan tapahtuma-areena urheilulle, kulttuurille, viihteelle ja yritystapahtumille

Tampereen Classicin miesten ja naisten F-liigajoukkueet pelaavat kotiottelunsa Ideaparkissa sijaitsevassa Bläk Boksissa.

Ideaparkin Bläk Boks tarjoaa monipuoliset ja muunneltavat tilat niin liikuntaharrastuksille kuin erilaisille tapahtumillekin urheilutapahtumista konsertteihin ja yritystapahtumista pienmessuihin.

Bläk Boksin Klubi on uusi, tasokas 100 hengen VIP-tila, jonka voi ottaa osaksi tapahtumaa tai sitä vuokrataan sellaisenaankin kokouksiin ja erilaisiin pieniin tapahtumiin.

Lue lisää Ideaparkin Bläk Boksin tarjoamista mahdollisuuksista.

Lue myös: