MainosIdeapark

Maan parhaat judokat ottelivat Bläk Boksissa – Duudsoneille oppia olympiaurheilijalta

Ideaparkin Bläk Boks on noussut nopeasti kovaan maineeseen urheilukilpailujen näyttämönä. Viikonloppuna ainutlaatuisessa miljöössä ratkottiin judon Suomen mestaruudet.


10.5. 8:33

Duudsoneiden Jarppi ja HP saivat kisapäivinä rautaisannoksen judo-oppia olympiakävijä Nina Luukkaiselta. Kauppakeskuksen tapahtumalavalla maailmanmatkaajat esittelivät lajia yleisölle ottaen samalla itse tuntumaan kamppailulajiin.

Judon SM-kisat oteltiin Ideaparkin Bläk Boksissa.

SM-kisoissa Blak Boksin valot, äänet ja screeneille tuotetut grafiikat loivat kilpailijoille ja yleisölle tunnelman, joka innostaa monien urheiluilajien kisajärjestäjiä.

Ideaparkin Bläk Boks tarjoaa monipuoliset ja muunneltavat tilat niin liikuntaharrastuksille kuin erilaisille tapahtumillekin urheilutapahtumista konsertteihin ja yritystapahtumista pienmessuihin.

Fakta

Bläk Boks Ideaparkissa on tapahtuma-areena

Bläk Boksissa voi harrastaa yli 30 eri lajia aina salibandystä judoon ja pickleballista tanssiin ja sulkapalloon.

Bläk Boks on tapahtuma-areena urheilutapahtumille, konserteille, kulttuurin sekä näyttelyiden ja yritystapahtumien monipuoliseksi näyttämöksi.

Edistyksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda elämyksellisiä tapahtumia.

Katsomoihin mahtuu 1200 katsojaa ja konserttikäytössä katsojapaikkoja permannon kera on yli 2000.

Lue lisää Ideaparkin Bläk Boksin tapahtumista.

Lue myös: