MainosIdeapark

Ideapark on nyt myös taidekeskus – Laulaja Anne Mattila yllättää näyttelyssä kuvataiteellaan

Kauppakeskukseen on avattu lähes 1000-neliöinen taidekeskus Ten Art, jonka vaihtuvien taiteilijoiden galleriatilassa on tällä viikolla esillä laulajana tunnetun Anne Mattilan kuvataidetta.


1.3. 10:38

Taidekeskus Ten Artissa on esillä yli 1000 taide-esinettä: maalauksia, grafiikkaa, taidelasia, keramiikkaa, naivistit-osio, kultakauden taidenäyttely, tekstiilitaidetta ja kehystyspalvelu Alantyyli.

”Ideapark on taidekeskukselle paikkana upea”, iloitsee galleristi Jani Saikkonen.

Tiloissa järjestetään kuukausittain vaihtuvia taiteilijanäyttelyitä ja taidemaalauskursseja taiteilija Terry Laakson johdolla.

Laulajanakin tunnettu Anne Mattila toi Ideaparkin taidekeskus Ten Artiin hänelle tärkeimpiä taulujaan. Ne ovat esillä vain kuluvan viikon ajan.

Vaihtuvien taiteilijoiden galleriassa Anne Mattilan jälkeen vuorossa ovat Juhani Palmu, Terry Laakso, Paula Oksman, Ulla Kauhanen, Reijo Malkki ja Hanna-Maria Mainelakeus.

Uusista tiloista löytyy myös suomalaisen kuvataiteen kultakauden näyttely, jossa on esillä maalauksia Suomen tunnetuimmilta taiteilijoilta, kuten Albert Edelfelt, Ferdinand von Wright, Akseli Gallen-Kallela, Pekka Halonen, Hjalmar Munsterhjelm ja Elin Danielson-Gambogi.

Ideapark

Taidekeskus Ten Art Ideaparkissa

Taidekeskus Ten Art sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa keskusaukion laidalla, toisessa kerroksessa.

Taidekeskus Ten Artin ja kaikki muut Ideaparkin liikkeet ja palvelut löydät täältä.

Taidekeskus on avoinna klo 12–18.

Lue myös: