MainosIdeapark

”Alpo Lauda” otti pari kertaa seinästä vauhtia – Viihdekeskus Ideaparkin 400 metrin sähkökarting Classicin miesten koeajossa


26.10.2021 12:36

Voittaja jäi hitusen epäselväksi salibandyn liigapelaajien Viihdekeskus Ideapark Grand Prixissä Classicin miesten testatessa kauppakeskuksen yläkertaan avautunutta keskusta. Kartingkisan jälkilöylyissä saunaosastolla kilpailuhenkinen joukko oikoi mutkat, eikä kabinettipeliltä säästytty. Ainutlaatuinen kartingrata ja sen vinhasti kulkevat sähköautot tekivät vaikutuksen.

Syyskuussa avatun Viihdekeskus Ideaparkin saunatiloissa on tilat jopa 50 henkilön kokouksille, tapaamisille ja saunailloille.

Edustussauna ja kabinetti kokoustiloineen takaavat yrityksille elämykselliset puitteet palavereille sekä virkistyspäiville.

Viihdekeskuksen kokous- ja kabinettitilat on suunnattu yrityksille.

Lapsille on Viihdekeskuksessa oma Skidipark ja tarjonnan täydentää pelialue. Siellä voi pelata esimerkiksi kolikkopelejä, flippereitä, biljardia sekä keilata.

Viihdekeskus Ideapark

Tutustu uuden Viihdekeskuksen palveluihin osoitteessa: viihdekeskusideapark.fi

Viihdekeskus sijaitsee Ideapark Lempäälän toisessa kerroksessa. Se on viihtymisen keskus myös yrityksille ja yritysryhmille.

Viihdekeskukseen sijoittuu myös lasten Skidipark, josta löytyy mm. trampoliineja, laserlabyrintti, kiipeilyseikkailuratoja, pomppulinnoja ja hohtominigolf.

Yritys- ja ryhmämyynti: myynti@viihdekeskusideapark.fi

Sähköposti: info@viihdekeskusideapark.fi

Puhelin: Karting: 010 3844 841, Skidipark: 050 336 2207.

Lue myös: