Ideaparkin Bläk Boksin salibandyareena sai testitreeneissä pelaajat puolelleen: hienot puitteet - Ideapark - Aamulehti
MainosIdeapark

Ideaparkin Bläk Boksin salibandyareena sai testitreeneissä pelaajat puolelleen: hienot puitteet

Ideaparkin Bläk Boksin salibandyareena täyttyi nuorista pelaajista, kun Classicin liigapelaajat vetivät Lekin junioreille kesäisen treenin.


23.6. 6:00

Samalla liigapelaajat saivat tuntumaa uusittuun kotiareenaansa, jossa Classicin miesten ja naisten F-liigajoukkueet aloittavat kauden syksyllä.

- Hienot puitteet ja modernin näköinen halli, kommentoi Classicin Sami Johansson uutta peliareenaa.

Bläk Boks vetää salibandyotteluihin maksimissaan 1500 katsojaa.

Bläk Boksin tilat ovat muunneltavissa lähes minkä tahansa lajin käyttöön. Tiloissa voi harrastaa muun muassa monia palloilulajeja, kamppailulajeja, kuntotanssia ja ryhmäliikuntaa – 50 eri lajia aina salibandystä judoon ja crosstrainingista tanssiin ja sulkapalloon.

Kesällä Bläk Boks on myös kisakatsomo

Yleisö pääsee tutustumaan tiloihin kesän aikana mm. urheilun suurkilpailuja seuraamalla. Jalkapallon EM-kisojen pudotuspelejä voi seurata Bläk Boksin jättinäytöltä, samoin myöhemmin Tokion kesäolympialaisia. Bläk Boksin katsomo on vapaasti käytettävissä, mutta Ideaparkin henkilökunta muistuttaa riittävistä turvaväleistä muihin katsojiin. Tokion kesäolympialaisten (23.7.-8.8.2021) osalta kisakatsomon ohjelma täsmentyy myöhemmin. Kisoja tullaan näyttämään non-stopina kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti, ei kuitenkaan Bläk Boksissa järjestettävien urheilutapahtumien aikana.

Bläk Boks on paikka liikunnalle

Ideaparkin Bläk Boksin tilat ovat muunneltavissa lähes minkä tahansa lajin käyttöön. Tiloissa voi harrastaa muun muassa monia palloilulajeja, kamppailulajeja, kuntotanssia ja ryhmäliikuntaa.

Modernin kahden kentän salibandyareenan (palloilusalin) lisäksi Bläk Boksissa on myös Suomen Salibandymuseo sekä:

– Pirkanmaan Tanssiopiston kolme tanssisalia

– Kamppailutila

– Isot naisten ja miesten pukuhuoneet, joissa suihkut

– 2 erillistä, pienempää pukuhuonetta suihkulla

– 3 erillistä, pienempää pukuhuonetta ilman suihkutiloja

Lue myös: