MainosSeven Bikes

Oletko miettinyt työsuhdepyörää tai harkinnut sähköpyörän hankintaa?

Sähköpyörä muuttaa elämäsi, ja paikallinen pyöräilyn erikoisliike Seven Bikes Tampereella on luotettava kumppanisi pyörän koko käyttöiän ajan.

Seven Bikesin monipuolisiin pyörävalikoimiin voi tutustua asiantuntevan myyjän opastamana. Sähköpyörä tarjoaa mahdollisuuden ketterään ja ympäristöystävälliseen liikkumiseen, ja se on erinomainen valinta työsuhdepyöräksi.


14.3. 9:59

Kukapa ei olisi joskus pyörän satulassa halunnut tasoittaa ylämäet ja taltuttaa vastatuulen – tai ratin takana liikenneruuhkassa hypätä pyörän selkään ja taittaa matkan tutun oikotien kautta.

Nykyaikaisesta sähköpyörästä on moneksi, ja työsuhdepyörä voi olla työntekijälle kannustava osa palkkaa tai rahanarvoinen etu palkan päälle. Helpoin ja turvallisin tapa hankkia sähköpyörä tai huolehtia työsuhdepyörään liittyvistä järjestelyistä on käyttää paikallisen erikoisliikkeen asiantuntemusta.

”Meiltä saa pyörät niin kaupunkipyöräilyyn kuin maastolenkeille, minkä lisäksi olemme työsuhdepyörien asiantuntija”, sanoo tamperelaisen Seven Bikes -pyöräliikkeen Heikki Eklund.

Moottori ja akku ovat sähköavusteisen pyörän erikoisuuksia, joiden ominaisuuksista pyöräliikkeen henkilökunta osaa kertoa enemmän.

Lahdesjärvellä palveleva Seven Bikes on koko perheen pyöräliike, jonka merkit ja varaosat tunnetaan korkeasta laadustaan.

”Pyörien lisäksi meiltä saa varusteet ja vaatteet sekä tarvikkeet, varaosat, renkaat ja huoltopalvelut. Huollettu pyörä on turvallinen ja miellyttävä ajaa. Siksi suosittelen pyörän huoltamista vuosittain”, Eklund opastaa.

Sähköpyörä on erinomainen valinta moneen käyttöön: työmatkoille, maastolenkeille, kaupunkiajoon ja kauppareissuille. Sähkömoottorin avustuksella meno on vaivatonta. Työmatkalainen arvostaa hietöntä aloitusta päivälleen, mutta toisaalta sähköpyörällä voi aloittaa myös kuntoilun. Painonhallinnassa polkupyörä on tunnetusti aivan erinomainen laite.

”Laajasta mallistostamme voi valita henkilökuntamme asiantuntemuksella juuri itselleen sopivan pyörän sekä tarvikkeet ja varusteet. Kaupunki- ja maastopyörien lisäksi malleja löytyy hybridi- sekä maantie- ja gravel-ryhmistä. Sähköavusteisia pyöriä on myös lapsille, joten sähköpyöräilykin voi olla koko perheen harrastus”, Eklund sanoo.

Matkanteko ja kuntoilu pyörällä on miellyttävämpää, kun myös vaatetus ja varustus ovat kunnossa.

Laaja valikoima pyöriä heti saatavilla

Seven Bikes on osa itsenäisten suomalaisten polkupyöräliikkeiden yhteenliittymää, Nordic Bike Groupia. Yhteistyöverkosto takaa asiantuntevan palvelun ja luo mahdollisuuden pitää laajat valikoimat erilaisia polkupyöriä ja pyöräilyyn liittyviä tuotteita nopeasti saatavilla.

”Valikoimistamme löytyy heti neljä ja puoli tuhatta pyörää toimituksiin. Kaikissa liikkeissä on palvelevan ja asiantuntevan myynnin lisäksi ammattitaitoinen ja koulutettu huoltohenkilöstö”, sanoo kauppias Jari Petäjä.

Työsuhdepyörissä ja polkupyörien yritysleasing-asioissa palvelu on toimivaa ja kattavaa.

”Olemme kaikkien kotimaisten leasing-toimittajien kumppani ja operoimme mutkattomasti heidän kanssaan”, Petäjä kertoo.

Asiantuntevat pyöräilyn erikoisliikkeet ovat turvallisia hankintapaikkoja.

”Henkilökunnaltamme saa vastauksen kaikenlaisiin pyöriin ja pyöräilyyn liittyviin kysymyksiin sekä ohjeet pyörän kunnossapitoon. Aina kannattaa kysyä”, Heikki Eklund rohkaisee.

Info

Seven Bikes

Seven Bikesin myymälä palvelee Tampereen Lahdesjärvellä.

Aunankorvenkatu 2, Tampere

Katso sijaintimme.

Lue lisää sähköpyöristämme.