MainosIntersport Koskikeskus

Muuttiko etätyö myös pukeutumista? – Mukavuuden trendi näkyy urheiluvaatteiden suosiossa

Urheiluasusteiden ammattilainen Sini Tiitinen näkee työssään, kuinka ihmiset hakevat pukeutumisessaan rentoutta ja hyvää oloa.


18.11. 15:32

Uusiutuneen Intersport Koskikeskuksen uusi myymäläpäällikkö Sini Tiitinen arvelee lisääntyneen etätyön vahvistaneen entistä vapaampaa pukeutumistrendiä, joka suosii päällä hyvältä tuntuvia vaatteita.

Tampereen Koskikeskuksessa sijaitseva Intersport liike siirtyi syksyllä Lielahden Intersportista tutulle Tiitisten kauppiasperheelle. Perheen tyttäristä Sini on liikkeen myymäläpäällikkö.

Liikkeen vahvuutena on laaja valikoima ulkoilu- ja urheiluvaatteita. Urheilujalkineiden valikoima on kattava ja niiden hankinnassa asiakkaita auttaa ilmainen Footbalancen jalka-analyysi.

Kari Traan pörröiset vapaa-ajan vaatteet ovat Intersport Koskikeskuksen myymäläpäällikön Sini Tiitisen mukaan kysyttyjä ja haluttuja.

Sini Tiitistä ja muita Koskikeskuksen Intersportin työntekijöitä on pitänyt kiireisenä myymälän remontti, joka on suurelta osin valmistunut. Koskikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan liikkeen tilat kasvoivat. Seurayhteistyö mm. Ilveksen jalkapalloilijoiden ja Tampereen Pyrinnön kanssa näkyy liikkeessä vahvan urheiluvaatetarjonnan ohessa.

Intersport Koskikeskus

Urheilukauppa Tampereen keskustassa

Intersport Koskikeskus sijaitsee keskellä Tamperetta osoitteessa: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere. Katso ajo-ohjeet.

Liike on auki: Maanantaista perjantaihin 10.00-20.00, lauantaisin 10.00-18.00 ja sunnuntaisin 11.00-18.00.

Puhelin 03-41084050.