MainosMiatre

Tiesitkö, että Tampereella valmistetaan urheiluvaatteita? – Tällainen on yritys, jossa tehdään treeni- ja kisapukuja voimisteluun ja tanssiin

Kotimaisiin laatutuotteisiin on helppo tutustua Miatren uudessa verkkokaupassa.

Tanssin lisäksi voimistelu, kilpa-aerobic, tankotanssi, cheerleading ja taitoluistelu ovat esimerkkejä lajeista, joihin Miatre valmistaa niin treeniasuja kuin kilpapukujakin.


1.9. 9:41

Etsitkö itsellesi kisapukua tanssiin tai lapsillesi treenivaatteita voimisteluun? Arvostatko tuotteiden kotimaisuutta sekä nopeita ja luotettavia toimituksia?

Tamperelaisen Miatren yrittäjä Emmiina Lehtinen sanoo urheiluvaatteiden kotimaisuuden olevan monelle edelleen yllättävä tieto.

”Ehkä paremmin on tiedostettu se, että kisapukuja tehdään Suomessa, mutta meillä valmistetaan myös kotimaisia treenivaatteita tanssijoille ja voimistelijoille, mistä on aina ilo kertoa.”

Miatre valmistaa yksilöllisten asujen lisäksi kisa- ja treenipuvut myös seuroille ja joukkueille.

Lehtinen johtaa parhaillaan yrityksensä brändiuudistusta, jonka yhteydessä 28 vuotta alalla toiminut Mia-tuote on uudistunut Miatreksi.

”Uudistamme parhaillaan mallistoamme, mutta samalla säilytämme hyväksi koettuja malleja, joilla on jo vuosikymmeniä ollut tyytyväisiä käyttäjiä. Uudesta verkkokaupastamme löytyvät vanhat tutut mallit, mutta syksyn mittaan myös paljon uusia.”

Lehtinen korostaa kotimaisten urheiluvaatteiden valmistuksessa laatua ja vastuullisuutta.

”Käytämme korkeatasoisia pääasiassa Euroopassa valmistettuja kankaita. Kotimaisia materiaaleja hyödynnämme tuotteissamme mahdollisimman paljon. Suomalaisena ja paikallisena toimijana voimme lisäksi taata tuotteiden vastuullisen valmistamisen sekä luotettavan toimituksen.”

Kisa- ja treenivaatteiden valmistaminen on erikoisala, jonka kaikessa tekemisessä korostuu kokemus vaativista materiaaleista.

”Tuotannossamme on seitsemän työntekijää, jotka ovat alansa kokeneita ammattiompelijoita. Tiimissämme on paljon vuosia ja runsaasti ompelukilometrejä takana juuri joustavien ja teknisten materiaalien ompelusta, minkä vuoksi voimme taata laadukkaat tuotteet.”

Alkuvuodesta yritystä jatkamaan lähtenyt Lehtinen haluaa säilyttää valmistuksen ja erikoisosaamisen Tampereella.

Erityisosaaminen perustuu yrityksen perinteeseen sekä työntekijöiden ammattitaitoon ja kokemukseen.

”Uutena yrittäjänä halusin jatkaa pitkään alalla toiminutta yritystä, jolla on vankka pohja. Kotimaista valmistusta arvostetaan jälleen enemmän, joten on hienoa saada kertoa, että kaikki tuotteemme valmistetaan tiloissamme Tampereella. Itselläni on lisäksi yli kymmenen vuoden kilpatanssitausta, josta on hyötyä tuotteiden suunnittelussa”, hän taustoittaa.

Yritys suunnittelee ja valmistaa tilauksesta myös seura-asut sekä yksilölliset kisapuvut niin yksilöurheilijoille kuin joukkueillekin.

”Teemme paljon yhteystyötä seurojen ja jälleenmyyjiemme kanssa ja haluamme kehittää aina asiakkaillemme juuri heidän lajiin ja tarpeeseen sopivat asut.”

Fakta

Miatre

Kotimaisten kisa- ja treenivaatteiden sekä seura-asujen valmistaja.

Ota yhteyttä ja kysy tuotteistamme lisää: info@miatre.fi

Verkkokauppa: miatre.fi