MainosTampereen Tullintori

Miksi kannattaa tulla yrittäjäksi Tampereen Tullintorille? – Uudistettua kaupunkikeskusta luotsaava kokenut kauppias nostaa nämä viisi asiaa kärkeen

Tullintori vuokraa liike- ja toimistotiloja erinomaisten yhteyksien varrelta keskeltä Tamperetta. Suositun kauttakulkupaikan kasvavat asiakasvirrat lisäävät asiointia myös vähittäiskaupan retail-liikkeissä.

Tullintori on monelle asiakkaalle kauttakulkupaikka työpaikalle, hotelliin, rautatieasemalle, yliopistolle, Tullikamarille, Tampere-taloon tai Nokia Arenalle.


16.8.2022 14:22

Kumpaa arvostan enemmän: kauppakeskuksen säästä riippumatonta viihtyisyyttä asiakasvirtoineen vaiko mahdollisuutta päättää liikkeeni aukioloajoista itsenäisesti? Tullintorin kaupunkikeskuksen yrittäjän ei tällaista valintaa tarvitse tehdä, vaan hän voi keskittyä edistämään liiketoimintaansa niin kuin parhaiten näkee.

”Emme vaadi liikkeiltä tiettyjä aukioloaikoja, vaan luotamme täysin yrittäjän asiantuntemukseen ja haluun menestyä omassa liiketoiminnassaan”, Tullintorin vetäjä Janne Toikka mainitsee esimerkin vuokralaisen ja vuokranantajan kumppanuudesta.

”Tiedän omakohtaisesti, millaista on tehdä kauppaa kadunvarsiliikkeessä säässä kuin säässä. Loska tulee sisään ja pakkasella tekisi mieli pitää ulko-ovea kiinni, mutta jos sen suljet, myynti putoaa välittömästi”, Toikka kertaa kauppiaskokemuksiaan.

Janne Toikan mukaan Tullintori on inhimillisen kokoinen paikka, jossa päivittäinen asiointi on sujuvaa.

Nyt hänellä on täysin toisenlainen työmaa kaupunkikeskukseksi uudistetun Tullintorin luotsina. Kiinteistön omistavan Trevian Asset Management Oy:n asset managerina Toikka vuokraa toimisto- ja liiketiloja juuri remontoidusta kiinteistöstä keskeltä Tamperetta.

”Meille on jo sijoittunut monien alojen palveluyrityksiä: elämyspalveluja ja viihdettä tuottavia toimijoita sekä kahviloita ja ravintoloita. Hyvinvointi- ja terveysalaa on suorastaan keskittynyt tänne. Parhaillaan haemme ravintola-alan yrittäjää talon parhaalla paikalla pääsisäänkäynnin vieressä oleviin liiketiloihin”, hän taustoittaa.

”Nyt olemme erityisen kiinnostuneita vuokraamaan tiloja vähittäiskaupan retail-liikkeille, joissa ihmiset käyvät päivittäisostoksillaan. Hyviä esimerkkejä ovat urheiluliike, kodin elektroniikkaa tarjoava myymälä, vaatekauppa, sisustusliike ja päivittäistavarakauppa.”

Tullintorin palvelevissa liikkeissä on helppo poiketa muun asioinnin tai läpikulun yhteydessä.

Miksi sitten kannattaa tulla yrittäjäksi Tullintorille? Janne Toikka nostaa esiin viisi keskeistä asiaa.

1. Upeasti remontoidut tilat

Keväällä valmistunut 15 miljoonan arvoinen remontti uudisti kauppakeskuksena vuonna 1991 aloittaneen Tullintorin nykyaikaseksi kaupunkikeskukseksi, jossa toimisto- ja liiketilojen lisäksi on tilaa tapahtumille ja kaupunkikulttuurille.

”Meillä on hieno miljöö, jota korostaa tyylikäs keskusaukio ja lasiarkadin luoma valoisuus. Täällä on muuten yksi kaupungin katuihin liittyvä erikoisuuskin: pätkä lasiarkadilla katettua katua. Sumeliuksenkatu on siinä mielessä aika erityinen katuyhteys Tampereella.”

Ravintola- ja kahvilapalvelut ovat olennainen osa Tullintoria. Ne palvelevat hyvin myös alueen toimistoissa työskentelevää henkilökuntaa.

2. Markkinointi

”Tullintori huolehtii yrittäjien puolesta näkyvyydestä ja kuuluvuudesta. Hyvä markkinointi on tekijä, joka ainakin minua entisenä kauppiaana puhuttelee. Tämä on myös paikka tapahtumille, jotka herättävät kävijöissä kiinnostusta ympäri vuoden. Pohjakerrokseen rakennettua tapahtumapaikkaa Tullintorin yrittäjät voivat hyödyntää myös omassa toiminnassaan järjestämällä siellä messuja tai muita tilaisuuksia.”

3. Yrittäjä ei jää yksin

”On aivan eri asia olla yksin kadun varrella kuin avata liike Tullintorille, jossa yrittäjät tukevat toisiaan. Samoin me vuokranantajana olemme yrittäjän kumppani ja tuemme häntä. Täällä on todella hyvä yhteishenki.”

Miellyttävää asiointia ja kaupunkikulttuuria: Tullintorin lasiarkadin alla on upea miljöö sekä lukuisia kiinnostavia yksityiskohtia.

4. Asiakasvirrat

”Ihmisiä ei tarvitse erikseen houkutella paikalle, koska he ovat menossa jostakin jonnekin Tullintorin kautta: työpaikalle, hotelliin, rautatieasemalle, yliopistolle, Tullikamarille, Tampere-taloon tai Nokia Arenalle. Olemme matkan varrella ja meillä läpikulku on todellakin sallittu. Näin hyvien asiakasvirtojen varrelle on hyvä laittaa myymälä pystyyn.”

”Lisäksi palvelut ja kaupat tukevat toisiaan. Kun asiakas käy terveysyrityksessä, hän usein poikkeaa myös kahvilaan. Moni myös haluaa tehdä ostoksensa työmatkan varrella, ja täällä heidän palvelemiseensa on täydelliset puitteet.”

5. Erinomainen sijainti

”Meille on suorastaan täydelliset kulkuyhteydet: tänne voi ajaa omalla autolla ja pysäköidä parkkihalliin tai käyttää joukkoliikenteen vuoroja. Autoilevatkin asiakkaat voisivat välillä kokeilla ratikkaa ja samalla huomata, kuinka helposti saavutettava paikka Tullintori on myös julkisella liikenteellä”, Janne Toikka rohkaisee.

Tullintori

Toimisto- ja liiketiloja hyvällä sijainnilla

Vuonna 1991 kauppakeskuksena avattu Tullintori on edelleen vilkas kauppapaikka mutta myös toimistorakennus sekä monenlaisten tapahtumien talo.

Tampereen Tullintori tarjoaa vuokrattavaksi toimisto- ja liiketiloja kasvavien asiakasvirtojen varrelta.

Liiketiloja on katutasolla ja pohjakerroksessa, toimistotiloja toisesta kerroksesta alkaen.

Kysy lisää vuokrauksesta:

Janne Toikka, Asset Manager, Trevian Asset Management Oy

janne.toikka@trevian.fi

Lue lisää uudistuneesta Tullintorista.