MainosTampereen Tullintori

”Jokainen päivä voi olla kiva toripäivä”, sanoo Tullintorin uusi vetäjä Janne Toikka

Tampereen Tullintori vuokraa liike- ja toimistotiloja uudistuneesta ja viihtyisästä ympäristöstä alueella, jonka vetovoima rautatieaseman, uuden areenan ja hotellien vieressä vain kasvaa.

Uudistunut Tampereen Tullintori on paitsi kaupan- ja palveluiden keskus myös nykyaikaisten toimistotilojen vuokraaja.


2.6. 9:49

”Tänäänkin on toripäivä”, kiteyttää Tampereen Tullintorin uusi vetäjä Janne Toikka näkemyksensä uudenaikaisesta liike- ja toimitilapaikasta, joka tavallaan on nykyaikainen versio perinteisestä torielämästä.

”Tullintori on moderni tori palveluineen. Sellainen, jollaiseksi tori on aina mielletty: paikaksi, jossa tavataan, viihdytään, asioidaan ja jonka kautta on kiva kulkea. Etunamme tietenkin on riippumattomuus säästä.”

”Onhan tämä mittavan investoinnin jäljiltä aivan upea paikka”, ihailee Tullintorin kaupunkikeskuksen vetäjänä huhtikuussa aloittanut Janne Toikka.

Toikka aloitti Tullintorin omistavan Trevian Asset Management Oy:n palveluksessa huhtikuussa tehtävänään asset managerina vuokrata toimisto- ja liiketiloja.

Vuonna 1991 kauppakeskuksena avattu Tullintori elää parhaillaan hyvin kiinnostavaa vaihetta, sillä valtava 15 miljoonan euron remontti on valmis.

”Laaja investointiprojekti on uudistanut Tullintorin kauppakeskuksen kaupunkikeskukseksi. Meillä on edelleen paljon liiketoimintaa, kuten kauppoja ja ravintoloita, mikä on perinteiselle kauppakeskukselle ominaista. Toisaalta uudistuneet tilat tarjoavat mahdollisuuksia järjestää monenlaisia tapahtumia, ja toisesta kerroksesta alkaen vuokrattavissa on laadukkaita toimistotiloja.”

Tullintori on Tampereella kaiken keskellä, ja sen naapureina ovat muun muassa Nokia Arena, Hotel Torni, Tullikamari ja rautatieasema.

Sijainti, sijainti ja sijainti

Vaikka Tullintori ei ole liikahtanut omalta paikaltaan minnekään, sen sijainti on parantunut ja on nyt suorastaan erinomainen.

”Rautatie ei enää jaa kaupungin keskustaa niin voimakkaasti kuin aikaisemmin. Sen sijaan korostuu liikkumisen ja saavuttamisen helppous. Tullintorille on helppo tulla, koska rautatieasema on aivan vieressä ja joukkoliikenteen bussit ja ratikat ajavat läheltä.”

”Tänne on hyvä tulla töihin ja asioimaan myös omalla autolla, koska alueen pysäköintimahdollisuudet ovat kunnossa. Meillä esimerkiksi on uuden areenan lähin pysäköintilaitos, ja parkkihalliin on kätevä ajaa.”

Tullintorilla on eri kokoisia toimistotiloja vuokrattavissa toisesta kerroksesta alkaen.

Alueella on jo ennestään paljon työpaikkoja, ja niitä syntyy koko ajan lisää monille toimialoille.

”Täällä tiede, taide ja urheilu yhdistyvät hyvin kiinnostavalla tavalla: on yliopisto, start up -yrityksiä, yrityspuistoja, Tullikamari Pakkahuoneineen, Tampere-talo ja Nokia Arena”, Toikka luettelee esimerkkejä.

”Lisäksi alueen hotelleihin majoittuu turisteja, joiden palveleminen tarjoaa monille yrityksille liiketoimintamahdollisuuksia.”

Viihtyisä on vetovoimainen

Viihtyisät, toimivat ja uudenaikaiset toimitilat houkuttelevat ihmiset takaisin työpaikalle etätöiden jälkeen. Toikan mukaan odotukset ja vaatimukset työtiloista ovat korkealla.

”Kalusteiden ergonomian, valaistuksen ja jäähdytyksen tulee olla kunnossa ja sisäilman puhdasta. Ympärillä olevia palveluja kysytään lounaspaikoista lähtien.”

”Toimistolla tulee olla mahdollisuus kokoontua työyhteisönä yhteen tapaamaan muita, ja siihen tarvitaan avointa tilaa. Yhtä lailla tarvitaan yksityisyyttä ja tiloja neuvotteluille sekä mahdollisuutta puhua puheluita rauhassa.”

”Mikäli välillä tarvitaan lisätilaa kokouksille ja kokoontumisille, voimme vuokrata sitä vaikka tunniksi kerrallaan. Muun muassa uusi 40–50 henkilön kokoustila on valmistumassa. Meiltä on varattavissa myös yläkerran saunatila. Keskellä taloa pohjakerroksessa lasikaton alla on tapahtuma-alue laadukkaine av-laitteineen, ja siellä voi järjestää vaikka pienimuotoiset messut.”

”Haluan saada mahdollisimman hyvin selville asiakkaiden tarpeet ja toiveet, jotta ymmärrän heidän liiketoimintaansa sekä odotuksia liike- ja toimistotiloilta. Suunnitteluaikaa kannattaa aina varata riittävästi, sillä huoneiden ja avotilan jakaminen edellyttää lähes aina myös talotekniikkaan liittyviä järjestelyjä. Keskusteleva ja syvä yhteistyö takaa kaikkien osapuolten tyytyväisyyden lopputulokseen.”

”Kaupunkikeskuksen ehdottomiin etuihin kuuluu riippumattomuus säästä”, Janne Toikka sanoo.

Viihtyvyys on olennainen osa työpäivää, ja siihen monet työnantajat Toikan mukaan myös panostavat.

”Henkilökunnalla voi esimerkiksi olla mahdollisuus käydä hierojalla. Tällaisten palvelujen tarjoaminen on helppoa Tullintorilla, jossa on jo valmiiksi paikalla hyvinvointialan toimijoita.”

Uuden tehtävänsä aluksi Janne Toikka on tavannut vuokralaisia ja sanoo huomanneensa, miten hyvä yhteishenki Tullintorilla on.

”Senkin vuoksi uusien toimijoiden ja yrittäjien on tänne hyvä tulla.”

Tullintori

Toimisto- ja liiketiloja hyvällä sijainnilla

■ Tampereen Tullintori tarjoaa vuokrattavaksi toimisto- ja liiketiloja kasvavien asiakasvirtojen varrelta.

■ Toimistotiloja on vuokrattavissa toisesta kerroksesta alkaen ja liiketiloja katutasolla sekä pohjakerroksessa.

■ Kysy lisää vuokrauksesta:

Janne Toikka, Asset Manager, Trevian Asset Management Oy

janne.toikka@trevian.fi

■ Tullintorin omistaa vuonna 2017 perustettu pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö Agore Kiinteistöt.

■ Lue lisää uudistuneesta Tullintorista: tullintori.fi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita