MainosBoss Gloss

Boss Gloss investoi autopesulaan 2,9 miljoonaa euroa – Tampereen Linnainmaalle rakennettu pesukatu on nopea, tehokas ja maan tyylikkäin

Erinomaiselle liikepaikalle kehä- ja ulosajoteiden oheen Tampereen itäpuolelle avattu Boss Glossin uusin pesukatu on brändin kirkas käyntikorttikohde ja suunnannäyttäjä tulevalle.

Megatrendi pesubisneksessä on siirtyminen kehäteille ja kaupunkien ulosajoteiden liittymiin. Boss Glossin uusin pesukatu sijaitsee näkyvällä ja keskeisellä liikepaikalla Tampereen itäpuolella. BST-arkkitehtien suunnittelema pesularakennus on visuaalisesti miellyttävä ja tyylikäs sisältä ja ulkoa. Miehitetyllä pesukadulla asiakasta on aina ihminen vastassa.


11.1. 8:31

Ulospäin asiakkaalle näkyvät Boss Glossin tunnusvärit musta ja turkoosi sekä näyttävän rakennuksen massiiviset lasipinnat. BST-Arkkitehtien suunnittelemassa rakennuksessa on sama päällikkötason kiilto kuin Boss Gloss-brändissä ja pesutuloksessa.

Loppuun saakka hiotulla konseptilla aukeavat parhaat liikepaikat

Lähes kolmen miljoonan euron investointi yksittäiseen pesulinjaan sekä arkkitehtitoimiston palkkaaminen autopesularakennuksen suunnitteluun on Suomessa ainutlaatuista, mutta perusteltua.

”Halusimme rakentaa tinkimättömän, kaikilla herkuilla varustellun autopesulan.Tällä laitekokoonpanolla pystymme pesemään jopa 80 autoa tunnissa”, kertoo toimitusjohtaja Juha Ignatius.

”Boss Gloss -pesukadut kilpailevat samoista tonteista isojen ja tunnettujen toimijoiden kanssa. Päästäksemme parhaille kauppapaikoille pitää palvelun laadun, asiakaskokemuksen ja visuaalisen ilmeen olla tyylikäs ja loppuun saakka mietitty”, kertoo Boss Gloss autopesuloiden toimitusjohtaja Juha Ignatius.

Eron tavalliseen pesukatuun huomaa heti sisäänajossa. Tilan valoisuus ja molemmin puolin olevat lasiseinät ovat kokemuksena ainutlaatuiset.

Panostus nopeaan pesulinjaan on pois asiakkaan jonotusajasta

Boss Glossilta autoilija saa kuukausimaksulla laadukkaan pesun edulliseen hintaan nopeasti ilman pitkää jonotusta. Laadukas pesutulos saadaan yhdistämällä pitkä kokemus ja asiakaspalaute markkinoiden parhaaseen kalustoon.

"Kuuntelemme asiakkaita tarkalla korvalla. Mitä paremmin me teemme työmme, sitä lyhyempi on asiakkaan jonotusaika”, toteaa Ignatius.

”Halusimme rakentaa tinkimättömän, kaikilla herkuilla varustellun autopesulan. Tällä laitekokoonpanolla pystymme pesemään jopa 80 autoa tunnissa.”

Pesukapasiteetti 80 autoa tunnissa

Mitä useamman auton kuljetin vetää päivässä pesukadun läpi, sitä tärkeämpää on pesutekniikan, logistiikan sekä palvelun saumaton toiminta.

”Halusimme rakentaa tinkimättömän, kaikilla herkuilla varustellun autopesulan. Kyseessä on ensimmäinen pesukatu vastaavalla saksalaisen WashTecin laitekokoonpanolla Suomessa. Linnainmaalla pystymme parhaimmillaan pesemään jopa 80 autoa tunnissa”, kertoo Ignatius.

Tuo autosi pesuun

Pesukadun kuljettimelle on helppo ajaa.

Boss Gloss Linnainmaa

Seppä-Villen katu 1, Tampere

Avoinna:

ma–pe 8–20

la 9–18

su 11–18

Lue lisää: www.bossgloss.fi

Pitkä pesulinja, enemmän pesutekniikkaa

Sisäänajossa ratkaisevin on kuljetin.

"Linnainmaan kuljettimelle on helppo osua ja ajaa. Se on hiljainen ja liikkuu pehmeästi liukuen kuin taikamatto”, kuvailee Ignatius.

Mitä pitempi pesulinja on, sitä enemmän sinne mahtuu pesevää tekniikkaa.

"Mahdolliset haasteet pesukaduilla ovat tietyissä automalleissa likaiseksi jäävä auton perä ja vanteet sekä vajaa kuivaustulos. Linnainmaalla on korkeapainepesuri, pehmoharjat sekä harjallinen vannepesuri, jotka seuraavat autoa sen liikkuessa kuljettimella. Kuivureita on tuplamäärä normaaliin verrattuna”, Ignatius kertoo.

Energiatehokas kiinteistö ja vedenkierrätysjärjestelmä

Pesulaliiketoiminnassa vastuullisuudesta hyötyvät kaikki: ympäristö, kuluttaja ja yritys.

Boss Gloss haluaa olla edelläkävijä myös ympäristöasioissa. Biohajoavien kemikaalien sekä uusiutuvan energian ohessa Linnainmaalla on käytössä vedenkierrätysjärjestelmä.

Vedenkierrätysjärjestelmällä yksittäisen pesun vesimäärä saadaan pudotettua jopa kymmenesosaan normaalista.

Heimo Niskakari ja Juha Ignatius toivottavat asiakkaat tervetulleiksi uudelle pesukadulle ja kannustavat autoilijoita huolehtimaan omaisuudestaan. Puhdas ja siisti auto vaikuttaa liikennekäyttäytymiseen ja kertoo omistajastaan.

”Suomen teillä liikkuu upeita autoja. Haluamme tarjota huolenpidolle parhaat mahdolliset puitteet ja säästää asiakkaan kallista aikaa”, Ignatius päättää.

Erinomaisesta pesutuloksesta vastaa saksalaisen WashTecin laitekokoonpano, joka on laatuaan ensimmäinen Suomessa.