Joko tunnet Viihdekeskus Ideaparkin? – Tämä kannattaa nähdä ja kokea: 20 sähkömikroautoa, 400 metriä rataa ja lähes kilometri led-valoja! - Mainos - Aamulehti
MainosIdeapark

Joko tunnet Viihdekeskus Ideaparkin? – Tämä kannattaa nähdä ja kokea: 20 sähkömikroautoa, 400 metriä rataa ja lähes kilometri led-valoja!

Lempäälän Ideaparkin toiseen kerrokseen on noussut ajanvietteen elämyksellinen keskus, johon kuuluvat sisäkarting-rata, pelialue, aktiviteettipuisto Skidipark sekä edustavat saunatilat.

Viihdekeskus Ideaparkin sisäkarting-rata on elämyksellinen paikka, jonne on helppo poiketa muun asioinnin yhteydessä.


6.10. 6:00

Taakse jäänyt kurvi meni jo kahta aikaisempaa kierrosta taitavammin, ja nyt eteen aukeaa nopea suora. Sitten taas höllempää kaasua ja ennakointia uuteen mutkaan. Aivan mahtava pito muuten tällä radalla!

Juuso-Matti Pajuranta ja Sauli Virtanen tunnistavat hyvin nämä Viihdekeskus Ideaparkin sisäkarting-radalla ajaneiden ajatukset ja tunnelmat. Pajuranta on radan suunnitellut autourheilun ammattilainen, Virtanen Viihdekeskuksen päällikkö ja vauhdikas sähkömikroautoilu keskeinen osa Lempäälän Ideaparkin elämyksellistä elämänmenoa.

Viihdekeskuksen päällikkö Sauli Virtanen sanoo nähneensä ajajien kasvoilla paljon hymyjä, jotka kertovat uuden kokemuksen tuomasta mielihyvästä.

”Onhan tämä aivan ainutlaatuista Suomessa, enkä Euroopassakaan ihan vastaavanlaista ole kohdannut. Kiitosta olemme saaneet monipuolisesta sisäradasta, jolla monenlaiset kuljettajat voivat kokeilla taitojaan sähkömikroauton ratissa”, Pajuranta kertoo palautteesta.

”Olen nähnyt monia liikuttuneita ilmeitä kypärää päästään pois ottaneiden ihmisten kasvoilla kierrosten jälkeen. Heidän hymyistään paistaa aito ilo uuden kokemuksen tuomasta mielihyvästä”, Virtanen kertoo ensikertalaisten ja uusien harrastajien reaktioista.

” Viihdekeskukseen on helppo poiketa muun asioinnin yhteydessä, eikä karting-ajossa tarvita esimerkiksi haalareita tai edes ajanvarausta yksittäisajoihin. Mitään käryjäkään ei tartu vaatteisiin, koska sähköautoilla ajetaan puhtaasti. Kypärä vain päähän ja menoksi", Virtanen kiteyttää.

20 sähkömikroautoa ja 400 metriä sisärataa luovat kartingille loistavat olosuhteet aivan kauppakeskuksen sydämessä.

Viihdekeskuksen palvelut ja elämykset sopivat erityisen hyvin myös yritysten, yhdistysten ja monenlaisten muiden yhteisöjen käyttöön. Ryhmät voivat tehdä varauksensa saunaosastosta tai kartingin ryhmäajosta kätevästi Viihdekeskuksen nettisivuilla.

”Ajajan tulee olla vähintään 145 senttimetrin pituinen, ja suositusikärajamme kartingiin on 14 vuotta”, Virtanen mainitsee.

Sisäkarting-radan suunnittelussa on Pajurannan mukaan huomioitu käytännöllisyys ja turvallisuus sekä matalan kynnyksen poikkeamiseen kannustava sijainti kauppakeskuksessa. Eikä karting ole elämyksellistä vain kuljettajille, vaan sisäradan ympäristö ultravioletti- ja led-valoineen sekä autojen seuraaminen esimerkiksi upealta keskisaarekkeelta tekevät paikasta erityisen myös katselijoille.

Viihdekeskus sijaitsee Ideaparkin toisessa kerroksessa Keskusaukion kohdalla.

Itse 6-vuotiaana kartingin aloittanut ja 20 vuotta monipuolista kilpa-ajajan uraa tehnyt Pajuranta toimii nykyisin lahjakkaiden kuljettajien tueksi perustetun autourheilun Flying Finn Academyn valmennuskoordinaattorina ja pystyy asettumaan sekä aloittelijoiden että konkareiden asemaan.

”Moni huomaa ilokseen, kuinka ajo kehittyy kierros kierrokselta ja ajat paranevat vauhdin mukana. Se tuo paitsi jännitystä myös iloa onnistumisesta”, hän sanoo.

Viihdekeskus Ideaparkin ajatus tarjota toimintaa koko perheelle ja yhdistää eri ikäpolvia toteutuu jo tällä hetkellä monella tavalla, ja uutta toimintaa on Sauli Virtasen mukaan luvassa jo ensi vuodeksi.

Edustava saunaosasto kabinetteineen sopii hyvin yritysten, yhdistysten ja monenlaisten muiden ryhmien käyttöön.

”Meillä on esimerkiksi hyvin edustava 250 neliön kokoinen saunaosasto yritysten ja ryhmien käyttöön: ison saunan lisäksi siellä on kaksi poreammetta, kylmäallas, terassi, kabinetti, lounge ja catering.”

Viihdekeskuksen palvelut ja elämykset sopivat erityisen hyvin myös yritysten, yhdistysten ja monenlaisten muiden yhteisöjen käyttöön.

Tilava sauna sekä poreammeet, kylmäallas ja terassi tarjoavat ryhmille upeat puitteet kokoontua ja viettää yhdessä aikaa.

Viihdekeskuksen pelialue on sekin mittakaavassaan hyvin edustava.

”Täällä voivat pelata sekä aikuiset että lapset. Tarjolla on kymmenkunta erilaista peliä: muun muassa biljardi, minikeilaus ja pöytäcurling. Tulossa klassikoiden ystäville on retropelialue”, Virtanen kertoo.

Skidipark on Viihdekeskuksessa lasten oma aktiviteettipuisto, jossa hauskuutta tuovat esimerkiksi trampoliinit, labyrintit, karusellit, pomppulinnat ja hohtominigolf.

”Tekemistä on kaikille aivan perheen pienimmistä alkaen, niin että myös mummot ja vaarit viihtyvät meillä. Meille ominaista on edullisuus, mikä tarkoittaa hintaan nähden monipuolista tarjontaa sekä jatkuvia tarjouksia”, toimitusjohtaja Elton Korhonen esittelee.

Lapsille on monenlaista tekemistä Skidiparkin puuhapaikoilla, joilla viihtyvät myös vanhemmat ja isovanhemmat.

”Meillä esimerkiksi on tarjous, että millä tahansa Ideaparkin liikkeen saman päivän kuitilla saa 20 prosentin alennuksen Skidiparkin rannekkeista. Haluamme, että asiakas tuntee itsensä erityiseksi ja huomioiduksi asioidessaan Ideaparkin kauppakeskuksessa.”

Skidipark sopii hyvin ajanvietekohteeksi ryhmille, ja onpa lasten syntymäpäiväjuhlistakin tullut suosittu tapa viettää iloista yhdessäoloa aktiviteettipuistossa.

”Pystymme toiminnassamme hyödyntämään lähellä olevia kauppakeskuksen muita palveluita, ja meille on aina helppo poiketa joko muun asioinnin yhteydessä tai tulla ihan varta vasten”, Korhonen lisää.

Yhdessä pelialueen kanssa Skidipuisto, karting-rata ja sauna-alue tekevät Viihdekeskuksesta erinomaisen paikan viettää aikaa yhdessä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa.

Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa Keskusaukion kohdalla toimiva Viihdekeskus onkin hyvin saavutettavissa oleva paikka.

”Joskus sijainnistamme syntyy väärinkäsityksiä, että toimisimme ulkona tai kellarikerroksessa, mutta meidät löytää helposti aivan kauppakeskuksen sydämestä”, Virtanen opastaa ja kutsuu tutustumaan.

Viihdekeskus Ideapark

Viihdekeskus sijaitsee Lempäälän Ideaparkin kauppakeskuksen 2. kerroksessa Keskusaukion kohdalla.

Kauppakeskuksen aukioloaikoina 2. kerroksessa sijaitsevaan Viihdekeskukseen kuljetaan Keskusaukiolta. Kauppakeskuksen ollessa suljettu sisäänkäynti löytyy C-sisäänkäynnin vasemmalta puolelta.

Yritys- ja ryhmämyynti: myynti@viihdekeskusideapark.fi

Sähköposti: info@viihdekeskusideapark.fi

Puhelin:

Karting: 010 3844 841

Skidipark: 050 336 2207