Näin helppoa on kuljetuksen tilaaminen tavaroille, materiaaleille ja koneille – tämä osaava kumppani on vain soiton päässä - Mainos - Aamulehti
MainosTampereen Autokuljetus

Näin helppoa on kuljetuksen tilaaminen tavaroille, materiaaleille ja koneille – tämä osaava kumppani on vain soiton päässä

Tampereen Autokuljetus Oy on kuljetusten ja niihin liittyvien palvelujen tilauskeskus eli KTK, joka järjestää ajoja yli 70 vuoden kokemuksella.

KTK järjestää kuljetuksia pienistä tilauksista aina suurprojekteihin saakka, sanovat toimitusjohtaja Ilkka Mattila ja kuljetuspäällikkö Kai Peltoniemi.­


26.4. 6:00

Aurinkopaneeleita olisi nostettava katolle, puutavaraa tuotava mökille ja vaihtolava taloyhtiön siivoustalkoisiin. Tampereen Autokuljetuksen asiakkaana voi olla kuka tahansa, sillä kuljetusten ja niihin liittyvien palvelujen tilauskeskus eli KTK ottaa vastaan toimeksiantoja pienistä kuljetuksista aina suurprojekteihin saakka.

– Tavallisesti asiakas soittaa ja kertoo, minkälaisen kuljetuksen hän tarvitsee. Viesti voi tulla myös sähköpostilla tai keskustelupaikkana on verkon chatti, taustoittaa Tampereen Autokuljetuksen ajojärjestelijä Jouni Laaksonen.

KTK:n osaava työyhteisö järjestää monenlaisia kuljetuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.­

– Etsimme kuljetukseen sopivan auton, joka voi olla pakettiauto, kuorma-auto, nosturiauto tai suurimmillaan erikoiskuljetuslavetti. Sopiva kuljetustapa löytyy noin 300 auton joukosta. Suurimmat kuljetetut tuotteet ovat olleet lentokoneita.

– Hyvin paljon järjestämme puutavaran, kiviaineksen ja rakennustarvikkeiden kuljetuksia. Tänä keväänä niitä on lisäksi kysytty esimerkiksi poreammeille ja sähköpyörille, Laaksonen mainitsee.

– Olemmekin kuljetusten järjestelijänä eräänlainen lennonjohtotorni, toimitusjohtaja Ilkka Mattila kuvailee ajoja välittävää yli 70-vuotiasta yritystä.

Mattilan mukaan yrityksen tapa palvella asiakkaitaan perustuu neljään arvoon, jotka hyvin konkreettisina ohjenuorina vaikuttavat toiminnassa päivittäin.

Toimitusjohtaja Ilkka Mattila sanoo yrityksen arvojen olevan niin konkreettiset, että ne näkyvät päivittäisessä työssä ja asiakaspalvelussa.­

1. Autamme asiakastamme onnistumaan.

– Asiakas on meille kumppani, jonka elämän haluamme tehdä mahdollisimman helpoksi. Osaamme asettua asiakkaan asemaan ja kysyä oikeat kysymykset. Toimittamme oikeanlaisen kaluston oikeaan paikkaan, mikä on asiakkaalle aina rahanarvoista. Myös toimitusvarmuudella on arvonsa, ja siksi aikatauluista pidetään kiinni, koska prosessin seuraava työvaihe voi olla asiakkaalle hyvin kallis, Mattila perustelee.

2. Uudistuva, ajan hengessä toimiva

– Elämme ajassa ja pidämme muutosta hyvänä asiana. Olemme vahvasti mukana digitaalisessa maailmassa ja käytämme nykyaikaisia järjestelmiä. Kuljetusratkaisu on aina kokonaisuus, jossa asiakkaan kokema helppous on merkittävä asia.

Kappaletavara- ja muuttokuljetukset ovat myyntipäällikkö Marko Lahtisen työkenttää kuljetuspalvelujen sopimisessa.­

3. Henkilökohtaisuus toiminnan pohjana

– Olemme logistiikka-alan yrityksenä pieni ja ketterä. Asiakkaat tuntevat meidät hyvin ja haluavat usein soittaa tietylle tutulle henkilölle, johon onkin helppo ottaa yhteyttä.

– Tiiviissä 12 hengen työyhteisössämme on mukana yli 30-vuotisia työuria tehneitä sekä monia aivan viime vuosina mukaan tulleita työntekijöitä. Itse aloitin aikoinani yrityksen nuorimpana työntekijänä.

4. Joustavuus jokapäiväisessä tekemisessä

– Emme sano koskaan ei: hoidamme asiakkaan tarvitseman kuljetuksen tavalla tai toisella. Kun kuljetus on tilattu ja sovittu, sen mahdollinen siirtäminen toiseen ajankohtaan ei sekään ole meille ongelma. Olemme sanalla sanoen joustavia.

– Ja nythän on kevät: on aika tilata mullat, murskeet, vaihtolavat ja muut ajankohtaiset tuotteet sekä materiaalit KTK:n kuljetuksina, Mattila summaa ja kannustaa hyödyntämään myös nettisivuilta löytyvää maa-aineslaskuria.

Tampereen Autokuljetuksen toimipaikka on Teollisuustie 2:ssa Pirkkalassa.­

Tampereen Autokuljetus Oy

Kuljetusten ja niihin liittyvien palvelujen tilauskeskus eli KTK toimii osoitteessa Teollisuustie 2, Pirkkala.

”Kuljetukset kaikille teille”: asiakaspalvelu on auki arkisin klo 6.45-16.30.

Puhelin: 03 38 38 11

Sähköposti: ktk@tampereenktk.fi

tampereenktk.fi

Tuoreimmat