MainosPirkanmaan Osuuskauppa

Ostoskärryralli, LIVE – Kuinka paljon Anni sai kerättyä ostoksia neljässä minuutissa?

Anni Vesamäki sai veloituksetta kerätä neljä minuuttia ostoksia ostoskärryynsä skannaamalla tuotteet Linnainmaan Prismassa käyttöön otetulla käsiskannerilla.


Videolla esitellään uusi Kerää ja skannaa -palvelu, jossa kuluttaja lukee viivakoodin tuotteesta nostaessaan sen hyllystä ostoskärryynsä. Maksaminen pikakassalla hoituu tämän jälkeen hetkessä yhdellä viivakoodilla.

Kerää ja skannaa -palvelu nopeuttaa ostamista

Käsiskanneri napataan kauppareissulla heti myymälän sisäänkäynnistä matkaan ja rekisteröidään käyttöön omalla S-Etukortilla. Tämän jälkeen asiakas kiertää myymälässä normaalisti ja skannaa tuotteet ottaessaan ne hyllystä. Käsiskannerin palautuksen yhteydessä asiakkaalle tulostuu koontikuitti, jonka viivakoodilla asiakas maksaa pikakassalla ostosten kokonaissumman.

Käsiskannerin käyttö nopeuttaa kaupassa käyntiä. Palvelu on käytössä Linnainmaan Prismassa.

- Käsiskannerit säästävät aikaa erityisesti isojen ruokaostosten yhteydessä, kun kassalle ei tarvitse jonottaa, laittaa tuotteita yksitellen liukuhihnalle ja pakata uudestaan, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas.

Käyttökokemusten kautta kiikaroidaan tulevaa

Kerää ja skannaa -palvelu on jo vakiintunut maksamismuoto Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

- Etsimme jatkuvasti uusia arkea ja asiointia helpottavia ratkaisuja. Kerää ja skannaa -palvelusta on saatu asiakkailta tosi hyvää palautetta asiakkailta, joten halusimme laitteet ehdottomasti myös meille kokeiluun.

Linnainmaan Prisma on Pirkanmaan alueen ensimmäinen kauppa, jossa näitä pääsee testaamaan.

Fakta

Kerää ja skannaa -palvelu Linnainmaan Prismassa

Käsiskannerin saa käyttöönsä Linnainmaan Prismassa S-Etukortilla.

Palvelu on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Kerää ja skannaa -palvelua käyttävä asiakas voi ostaa alkoholia tai punalaputettuja tuotteita. Näitä ostaessaan asiakkaan tulee kuitenkin pyytää myyjä paikalle.

Henkilökunta desinfioi käsiskannerit.

Linnainmaan Prisma kerää palautetta Kerää ja skannaa -palvelusta sekä muista palveluista palautesivuillaan.

Viime vuonna remontoitu Linnainmaan Prisma sijaitsee Itä-Tampereella osoitteessa: Liikekatu 3, Tampere. Katso sijainti kartasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita