Perheen äiti: Kuinka onnekkaita olemmekaan, kun saamme asua puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä - Mainos - Aamulehti
MainosRuovesi

Perheen äiti: Kuinka onnekkaita olemmekaan, kun saamme asua puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä

Asuinympäristön turvallisuus ja luonnon läheisyys ovat usealle suomalaiselle yhä tärkeämpiä tekijöitä asuinpaikan valinnassa. Ruovesi panostaa lapsiperheiden arkeen muun muassa laajoilla harrastusmahdollisuuksilla ja nyt valmisteilla olevalla maksuttomalla varhaiskasvatuksella. Rajalampien perheelle myös kotia ympäröivä luonto on tärkeä.


7.10.2020 13:55 | Päivitetty 7.10.2020 13:57

Rajalampien perheelle tärkeää on turvallisuuden rinnalla puhdas elinympäristö ja luontoliikunta. Ruoveden tunnettu luontokohde on Helvetinjärven kansallispuisto. Sen reittejä vaeltaa vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Ruoveden uusi päiväkoti kuudelle lapsiryhmälle valmistuu vielä vuoden 2020 aikana.­

Hirsisen uuden päiväkodin ohessa Ruovesi hemmottelee lapsiperheitä maksuttomalla varhaiskasvatuksella, josta päätöstä valmistellaan parhaillaan. Päiväkodin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat ulkoliikuntapaikat, kuten jäähalli, ulkokuntosali, pesäpallostadion sekä skuuttaajien pump track, jonka rata on yksi Pirkanmaan suurimmista.

Skuuttaajien pump track kerää nuoret liikkumaan. ­

Ruovedellä etätyöskentely sujuu mutkitta. Kuntakeskusta ulkopuolella kaikissa kuudessa kylässä on valokuituyhteydet, mikä parantaa vakinaisten kuin myös kesäasukkaiden elämänlaatua. Matka Tampereelta Ruovedelle on noin 75 kilometriä, joten työssä käyvät liikkuvat sujuvasti molempiin suuntiin.

Ruoveden laivarannasta löytyy 120 venepaikkaa, rantaravintola, uimalaitos, kesämyymälä, palvelut veneilijöille sekä minigolfrata. ­

Asuminen Ruovedellä on arkea luonnon keskellä. Useita asuinalueita värittää vesistön läheisyys.

Ruovesi

Ruovedeltä löytyvät keskeiset julkiset ja yksityiset palvelut kaiken ikäisille.

Asuminen Ruovedellä on edullista ja vapailla markkinoilla olevien asuntojen, talojen ja tonttien lisäksi kunnan kautta on tarjolla vuokra-asuntoja ja omakotitontteja.

Tuoreimmat