MainosEllivuori Resort

Seuraa peuraa Ellivuoreen! – Hämmästyttävän lähellä Tamperetta on näin upea paikka lomailuun ja kesän elämyksiin

Korkeatasoinen vapaa-ajanasuminen ja monipuolinen luontoliikunta oheispalveluineen ovat merkittävää rakentamisvaihetta elävän Ellivuori Resortin vahvuuksia.


Lomailua rentoutuen, reippaillen ja uusista elämyksistä nauttien. Tampereen naapurina kehittyvä Ellivuori Resort laittaa lomalaisen ja vapaa-ajanasujan pitkät välimatkat romukoppaan ja tuo kaiken nautittavan lähelle. Luonnonkaunis ja maanmuodoiltaan upea alue nykyisen Sastamalan alueelta onkin läheisyydellään luonteva osa Tampereen seudun ihmisten vapaa-ajanviettoa ja asumista.

Hotellitasoisten majoitus- ja matkailupalvelujen lisäksi alueelle on syntynyt monimuotoista loma-asumista mökkikylistä alkaen, sillä alue on toimiva lomakohde kaikkina vuodenaikoina.

Upea luonto komeine maamerkkeineen vesistön varrella on virkistäytymisen ja loma-asumisen pysyvä voimavara Pirkanmaalla. Ellivuori sijaitsee saaressa, Salonsaaressa, joka on Rautaveden ja Kuloveden väliin sijoittuvan saariston maa-alueista suurin.

Täällä Iso-Kuloveden maisemissa yhdessä Ellivuoren kanssa korkeuksiin kohoaa kivilinnastaan ja luontoarvoistaan tunnettu Pirunvuori.

Runsas puoli tuntia Tampereelta

Runsaan puolen tunnin matkan päässä Tampereelta sijaitseva Ellivuori Resort tarjoaa monipuoliset puitteet yritysten tapahtumille ja tilaisuuksille sekä vapaa-ajan viettoon ja loma-asumiseen. Alueella on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, hyvinvointi- ja liikuntapalveluita sekä viihde- ja kulttuuritarjontaa tapahtumineen. Tämä kaikki saadaan aikaan yhdessä tekemällä, sillä Ellivuori Resortissa toimii noin 45 erilaista yritystä tai yhdistystä.

Kesällä korostuu vesistön läheisyys. Melonta, SUP-lautailu, opastetut kalastusretket tai rentoutuminen saunanlautalla ovatkin suosittuja tapoja virkistäytymiseen. Suvipäiviin voi kuulua myös kiipeilyä, maastopyöräilyä tai yhteinen juhla läheisten kanssa Ellivuoren juhla- ja kokoustilassa. Peikkovuoren salaisuuksiin kannattaa tutustua lasten kanssa, ja löytyypä alueelta myös tasokas tukikohta karavaanareille.

Alueelle on valmistunut kolme isoa kaavoitusta, joten ei ole mikään ihme, että nimenomaan rakentaminen on parhaillaan koko Ellivuoren alueen suurin toimeliaisuuden synnyttäjä. Noin 100 hehtaarin alueella on jopa 50 000 rakennusoikeusneliötä. Kaava yhdessä valmiina olevan kunnallistekniikan kanssa mahdollistaa monipuolisen loma-asunto- ja matkailurakentamisen.

Tuletpa sitten viihtymään päiväksi, viikoksi tai peräti vapaa-ajanasujaksi pidemmäksikin aikaa, huomaat, miten Ellivuoren alue on Tampereen voimakkaassa kehityksessä mukana. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluvat esimerkiksi uutta mökkikulttuuria luovat Green Village -designmökit kasvihuoneineen ja viljelypalstoineen sekä upeita järvinäköaloja avaavat kelluvat hotellihuoneet.

Ellivuori Resortin tunnistat Pirkanmaan maakuntaeläimen valkohäntäpeuran komeasta ulkomuodosta, joten:

- Seuraa peuraa ja tule nauttimaan Ellivuoren luonnosta ja palveluista!

Mikä?

Ellivuori Resort

Tarjoaa monipuoliset puitteet yritysasiakkaille, työyhteisöjen virkistäytymiseen sekä luonnonläheiseen vapaa-ajan viettoon.

Ellivuori Resort sijaitsee Rautaveden ja Kuloveden järvimaisemissa Sastamalan Karkussa vain 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Korkeatasoisen loma-asumisen rakentaminen jatkuu edelleen.

Alueelta löydät esimerkiksi nämä palvelut ja yritykset:

Hotelli-ravintola Ellivuori

Sviitti.fi

Rautaveden Kivilinnat -huvilat

VuoriSport

Peikkovuori

Levoranta-kokoustilat

VuoriCaravan -leirintäalue

Ellivuori Ski Center

Vaparetket

Saunalautta