Mainos24 Pesula

Tämä hämmästyttävä kone pesee ja kuivaa kovapohjaisen maton hetkessä jopa muutamalla eurolla – Uusin laite palvelee Tampereen Turtolassa

Mattojen tasopesukoneella pesu hoituu kätevästi vaikka kaupassa käynnin yhteydessä 24 Pesulassa Citymarketilla Tampereen Turtolassa Martinpojankatu 4:ssä.


29.11.2017 12:05 | Päivitetty 18.2.2019 12:44

Itsepalvelukäyttöön suunniteltu tasopesukone kovapohjaisille matoille palvelee Sinua nyt 24 Pesulassa K-Citymarketilla Tampereen Turtolassa.

Laite suoriutuu pesutehtävästään hämmästyttävän nopeasti ja edullisesti. Jos maton pesettäminen on aiemmin tuntunut kalliilta sen hankintahintaan nähden, nyt tuokin ongelma on ratkaistu.

Jotkut ovat jopa heittäneet uudehkotkin matot pois niiden likaannuttua, koska niiden peseminen ei ole aikaisemmin ollut tarpeeksi helppoa, nopeaa ja edullista. Tämän tavan 24 Pesula haluaa muuttaa.

-Hintamme alkavat 6,30 eurosta matolta. Mattojen pesut kannattaa hoitaa pois alta ennen ruuhkia, jotka alkavat yleensä viikkoa ennen joulua. Myös joulun alta talteen siirrettävät tekstiilit on hyvä pestä samalla reissulla, 24 Pesulan Joonas Nevala kertoo.

Aloita pesu asettamalla matto kouruun. Tämän jälkeen aseta matto tasolle oranssia viivaa vasten, pestävä puoli ylöspäin.

Tasopestävän maton pesu hoituu tällä patentoidulla tasopesukoneella 5-30 minuutissa, ja se on pesun jälkeen sekä puhdas että myös käyttökuiva välittömästi kotiin kuljettavaksi.

-Erityisen hyvin tasopesu sopii paksuille karvalankamatoille sekä aitomatoille. Kyseisellä laitteella voi pestä myös pyöreitä mattoja.

Maksimileveys pestävälle matolle on 200 senttimetriä, ja suositeltu paksuus on 0,5-3 senttimetriä. Pituutta saa matolla olla vaikka kymmenen metriä.

Pesu käynnistyy maksusuorituksella korttimaksupäätteellä.

Matto on helppo tuoda kauppamatkalla pestäväksi. Nopean pesun jälkeen se on nimittäin myös käyttökuiva kuljetettvaksi kotiin.

-Kaikki on meillä nyt valmiina pyykkejäsi ja mattojasi varten myös Tampereen Turtolassa, tervetuloa! Nevala kutsuu.

Viisi minuuttia kestänyt pesu on nyt päättynyt, mistä näyttö antaa ilmoituksen. Matto on nyt valmis kuljetettavksi kotiin.

 

24 Pesula

24 Pesula on Suomen ainoa automaattipesula. Pesulapisteitä löytyy Tampereen, Pirkkalan ja Ylöjärven lisäksi Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Porissa, Raisiossa, Seinäjoella ja Turussa.

Pesuloissamme peset ja kuivaat vaatteesi, kodintekstiilisi ja mattosi jopa alle tunnissa!

Pesula toimii ilman ajanvarauksia.

Toimipisteiden hyvän sijainnin ansiosta pesuloihimme on helppo poiketa omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla ja miksei pyörälläkin.

Pesuainettakaan ei tarvitse muistaa ostaa: meillä hajusteeton ja allergiatestattu pesuaine kuuluu aina hintaan.