Ranskan eilisen iskun jälkeen etsitty mies antautui poliisille Belgiassa

Joel Maisalmi
Ranskan eilisen iskun jälkeen etsitty mies antautui poliisille Belgiassa

Pariisin keskustassa Champs-Elyseellä oli ampumavälikohtaus torstai-illalla.

STT, AFPPariisi

Pariisin torstaisen iskun jälkeen etsitty mies on antautunut poliisille Belgiassa. Ranskan sisäministeriö ei ole tarkentanut tietoja epäillyn mahdollisesta yhteydestä iskuun.

Eilisiltana yksi poliisi kuoli ja kaksi haavoittui ampumisessa Pariisin keskustassa. Poliisi surmasi yhden ampujaksi epäillyn. Ampuminen tapahtui Champs-Elysees-kadulla. Äärijärjestö Isis on ilmoittanut tehneensä iskun.

Pariisin eilisen iskun jälkeen uuden epäillyn etsinnöistä kertoi Ranskan sisäministeriön edustaja Europe1 -radiokanavalle, että tieto epäillystä on peräisin belgialaisviranomaisilta.

Päivitys kello 10.39: Mies antautui Belgiassa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio