Pariisin isku hiljensi presidentinvaalikampanjoinnin - Ehdokkaat peruivat tilaisuutensa

STT

Pariisin torstai-iltainen isku hiljensi presidenttiehdokkaiden kampanjat Ranskassa. Äärioikeiston Marine Le Pen, oikeiston Francois Fillon sekä riippumaton Emmanuel Macron ilmoittivat keskeyttävänsä kampanjansa perjantaiksi pian sen jälkeen, kun yksi poliisi kuoli ja kaksi haavoittui ampumisessa Pariisin keskustassa.

Presidentinvaalien ensimmäinen kierros on sunnuntaina. Gallupien kärjessä on ollut 39-vuotias Macron, mutta hänen kintereillään ovat Le Pen, Fillon ja laitavasemmiston Jean-Luc Melenchon. Neljä ehdokasta on historiallisen lähellä toisiaan, ja erot mahtuvat lähes virhemarginaaliin.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio