Neljä Malissa turistikohteeseen hyökännyttä kuollut

STTBamako

Malin turvallisuusjoukot ovat surmanneet neljä hyökkääjää, kertoo maan turvallisuudesta vastaava ministeri Salif Traore. Hänen mukaansa kahden hyökkääjän ruumiit on löydetty ja kahta ruumista etsitään edelleen.

Traore ei tarkentanut, onko hyökkääjiä mahdollisesti enemmän.

Malin turvallisuudesta vastaavat ministeriö kertoi aikaisemmin, että ainakin kaksi turistia kuoli länsimaalaisten suosimaan luksuskohteeseen tehdyssä hyökkäyksessä lähellä Malin pääkaupunkia Bamakoa Länsi-Afrikassa.

Le Campement Kangaba -nimisestä lomakohteesta pelastettiin Traoren mukan 36 ihmistä. Heistä 15 oli ranskalaisia ja sama määrä malilaisia, Traore sanoo. CNN:n mukaan hyökkäyksessä loukkaantui kolme YK:n työntekijää, ja heidät vietiin sairaalaan.

Bamakolaisessa luksushotellissa tapahtui vain alle kaksi vuotta sitten samankaltainen isku, jossa kuoli ainakin 20 ihmistä, joista 14 ulkomaalaisia. Kaksi eri jihadistiryhmää ilmoittautui hyökkäyksen tekijäksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio