Nainen tuli töistä, kotona odotti tyrmistyttävä näky: Koira oli toteuttanut hävyttömän mielihalunsa

Kuvakaappaus videolta
Nainen tuli töistä, kotona odotti tyrmistyttävä näky: Koira oli toteuttanut hävyttömän mielihalunsa

Töistä palannutta naista odotti kotona täystuho.

Tuukka VälimäkiAamulehti

Lemmikit ovat ihania, mutta joskus ne tekevät käsittämättömiä temppuja. Sellaisen sai kokea brittiläinen Catherine Dean viime viikolla. Kun hän palasi kotiin töistä, häntä odotti tyrmistyttävä näky.

Katso Deanin kuvaama video:

 

Videolla näkyy, että koira oli täyttänyt koko asunnon paperisilpulla. Paperiroskasta muodostuvan polun päässä Deania odotti syyllinen: löytökoira Jack istui sohvalla ja silmäili työnsä tuloksia. Jackin anteeksipyytävä ilme videolla on näkemisen arvoinen.

41-vuotiaan Deanin mukaan Jack on lumoutunut paperin silppuamisesta. Se ei voi vastustaa vessa- tai talouspaperirullaa, jos vain saa sellaisen käpäliinsä.

Viime viikon maanantaina se iski silmänsä chinchillojen häkkiin tarkoitettuun paperikuivikkeeseen ja levitti sen ympäri asuntoa, kun pahaa-aavistamaton Catherine Dean oli töissä. Plymouthissa asuva Dean arvelee, että koiralta meni täystuhon tuottamiseen vain parikymmentä sekuntia.

Tapauksesta kertoo uutistoimisto Caters News.

Millaisten lemmikkien tempausten kohteeksi olet itse joutunut? Kerro kommenttikentässä.

Lue myös:

Loukkaantunut koira johdatti lääkärin hylätyn auton luokse – takapenkiltä paljastui mykistävä näky


Kommentit (6)

  • KooHoo

    Vanutyynyyn mahtuu yllättävän paljon täytettä, varsinkin kun katselee sitä määrää pieninä tolloina makuuhuoneen lattialla. Myös höyhentyynyn ’kynimisestä’ koirani piti myös. Ja koirani oli nopea. Jos unohdin makuuhuoneen oven auki, niin koira ei tarvinnut kuin hetken ’omaa aikaa’ makkarissa kun silmäni olivat muualla.

  • milla

    Koirani oli pentu kun pitkän työttömyyden jälkeen sain töitä hesasta, ja tulin ekan päivän jälkeen kotiin koko kämppä oli tuhottu. Kylpyhuoneen kaikki tavarat saippuoita ja pulveria myöten lattioilla, olohuoneessa kaksi sohvaa revitty täysin hajalle, kaikki kukat, kirjat, kasetit, olohuoneen pöytä, kaikki matot jopa yhden huoneen lattiaan liimattu muovimatto, kirjaimellisesti joka asunto oli tuhottu. Asuin rivitalossa ja oli oma aidattu piha onneksi, heitin koiran äkkiä pihalle etten kuristanu sitä ja kävin eteisen lattialle istumaan ja aloin itkemään. Sitten rauhoituin ja aloin siivoamaan jouduin laittamaan valtavan määrän tavaraa roskiin, onneksi työmaa oli vain kuukaudeksi. hommasin vahdin tein työt ja sen jälkeen vein koiran pentukouluun ja homma selvis ja loppu oli onnllinen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet