Minibussi ajoi miinaan Somaliassa – ainakin 19 naista, miestä ja lasta kuoli

STT, AFPMogadishu

Ainakin 19 kuoli torstaina miinan räjähtäessä minibussin alla Somaliassa. Miinan asettamisesta epäillään ääri-islamilaista al-Shabaabia, kertoivat paikalliset viranomaiset.

Uhrien joukossa oli useita naisia ja lapsia. Paikallispoliisin mukaan minibussissa oli ollut 21 ihmistä, kun se osui miinaan.

Somalian helmikuussa virkaan astunut presidentti Abdullahi Mohamed oli vain muutamaa tuntia ennen räjähdystä luvannut entistä kovempia toimia al-Shabaabin nujertamiseksi. Hän antoi Shabaabin taistelijoille 60 päivää aikaa antautua ja tulla armahdetuiksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio