Egyptin junaturmassa kuolleiden määrä noussut 41:een

HAZEM GOUDA
Egyptin junaturmassa kuolleiden määrä noussut 41:een

Onnettomuus tapahtui eilen perjantaina Alexandriassa Egyptissä.

STT

Egyptissä perjantaina sattuneen junaturman kuolonuhrien määrä on noussut 41:een, kertoi maan terveysministeriö lauantaina.

Onnettomuudessa loukkaantui yli 130 ihmistä, joista viitisenkymmentä oli lauantaina yhä sairaalahoidossa, sanoi terveysministeri Ahmed Emad el-Din Rady.

Kaksi matkustajajunaa törmäsi toisiinsa perjantaina pohjoisen rannikkokaupungin Aleksandrian lähellä. Liikenneministeriön viranomaisten mukaan turma johtui ilmeisesti toisen junan toimintahäiriöstä, jolloin se pysähtyi raiteille ja toinen juna törmäsi siihen.

Onnettomuuspaikalla käynyt liikenneministeri Hisham Arafat kuitenkin sanoi, ettei vielä tiedetä syytä junan pysähtymiseen. Hän epäili syylliseksi vanhoja liikennevaloja.

Egyptin yleisradioyhtiölle puhunut Arafat kertoi, että kummankin junan kuljettajaa on kuultu.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio