AP: Trump suunnittelee kansalliskaartin käyttämistä maahanmuuttajien karkotuksiin

Ron Sachs
AP: Trump suunnittelee kansalliskaartin käyttämistä maahanmuuttajien karkotuksiin

Donald Trumpin hallinto harkitsee 100¿000 kansalliskaartin sotilaan käyttämistä laittomien maahanmuuttajien karkotuksiin

STTWashington

Uutistoimisto AP:n mukaan presidentti Donald Trumpin hallinto harkitsee 100 000 kansalliskaartin sotilaan käyttämistä laittomien maahanmuuttajien karkotuksiin. AP:n haltuunsa saaman muistion mukaan tarkoitus olisi poistaa Yhdysvalloista miljoonia ihmisiä.

Asiakirjan mukaan toimet koskisivat yhtätoista osavaltiota. Kansalliskaartia on joskus käytetty maahanmuuttovalvonnassa, mutta ei koskaan tässä laajuudessa.

Valkoisen talon tiedottaja Michael C. Short tviittasi, ettei AP:n tieto pidä paikkaansa.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Onko uutinen luotettava? Trump on tänään kiistänyt sen. Mielestäni laittomien rikollisten kiinni saamiseksi mikään toimi ei ole väärä. Turvallisuus tärkeintä!

  • Nimetön

    Jaahas ja lisää skandaalia puskee! Pidän ihmeenä jos tuo pölvästi on presidentti enää vuoden lopussa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet