Miksi kunto- ja pikaluistelijat putosivat jäältä?

Tampereen ainoan tekojääluistelukentän, Sorsapuiston ison jään, on NHL Hockey Day-tapahtuma sulkenut luistelijoilta yhdeksäksi päiväksi.

17.3. 19:00

Tampereen ainoan tekojääluistelukentän, Sorsapuiston ison jään, on NHL Hockey Day-tapahtuma rakentamisineen yllättäen sulkenut luistelijoilta peräti yhdeksäksi päiväksi 14.–22.3. Ennakkotiedon mukaan kentän piti olla suljettu luistelijoilta vain kaksi päivää!

Pyynikin luonnonjääluistelukentän ajoivat autot ja moottoripyörät 8. ja 11.3. kesäkuntoon. Koulukadun tekojääkaukaloissa on 18. ja 19.3. Reiska-höntsyn kisat.

Miten tässä näin kävi, ettei kunto- ja pikaluistelijoille löydy nyt mitään jäätä? Eikö Sorsapuistoon tehty iso tekojäärata nimenomaan kaikenikäisten kunto- ja pikaluistelulle sekä jääpallolle? Miksi tässä vähintään neljäntoista tekojääkaukalon kaupungissa annetaan ainoa tekojääluistelukenttä jääkiekon käyttöön noin pitkäksi ajaksi? Eikö NHL Hockey Day-tapahtuma olisi voinut ottaa tukikohdakseen Hakametsän, Tesoman tai Sentterin jäähallit, joissa jokaisessa on 2–3 kaukaloa ja iso piha-alue ja pitää Sorsapuistossa vain joitain isoa jäätä vaativia osatapahtumia, kahden päivän aikana?

Eila Laapotti

ikääntyvä pikaluistelija, Tampere

Sirpa Grönberg

ikääntyvä kuntoluistelija, Tampere

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut