Näin vastaa FC Haka: Muutokset otettu vastaan pääsääntöisesti hyvin

25.1. 17:30

Kaudella 2022 kampanjakausikortin hinta oli 89 euroa. Oman paikan sai varata siihen samaan hintaan, mutta sitä ei erikseen luvattu johtuen edellisten kausien pienemmistä katsojaluvuista. Kaudella -22 yleisökeskiarvo oli 1840 katsojaa, joten teimme muutoksia kauden 2023 kausikorttikampanjaan.

Kaudelle 2023 kausikorttikampanjassa mobiilikausikortin sai hintaan 69 euroa + käsittelymaksu, eli noin 20 prosenttia halvemmalla kuin kauden 2022 kausikortin. Peruskausikortti on mobiilikausikortti, koska haluamme vähentää muovisten korttien käyttöä. Lisämaksusta tulevalle kaudelle saa sitten muovisen kausikortin (3 euroa/5 euroa) tai oman varatun paikan katsomosta joko 30 euron tai 50 euron lisähintaan. Katsomoiden ollessa lähes täysiä, kausikorttilaisten pitää olla saman arvoisia, toisella ei voi olla varattua paikka ja toisella ei. Lisämaksusta voi sitten varata oman paikan.

Pitää edelleen muistaa, että normaalin kausikortin hinta tulevalle kaudella on 200 euroa, eikä sisällä automaattisesti omaa paikkaa. Eli kausikortin kaudelle 2023 on saanut erittäin edullisesti sisältää se oman paikan tai ei.

Muutokset on kyllä pääsääntöisesti otettu hyvin vastaan.

Olli Huttunen

toimitusjohtaja, FC Haka

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut