VR vastaa pääsiäisen lippuja kaivanneelle: Pääsiäisen ajan liput tulevat myyntiin lähiviikkoina

VR pyrkii tuomaan sesonkien junaliput myyntiin yhä aiemmin, kirjoittaa VR:n kaupallinen johtaja Johanna Jäkälä.

1.11. 4:30

Tamperelainen Jussi Okkonen toivoi, että junaliput tulisivat myyntiin nykyistä aikaisemmin ja matkan voisi varata jo pääsiäiseksi (AL 27.10.). Olemme VR:llä tunnistaneet tämän tarpeen, joka koskee erityisesti yöjunia ja sesonkiajan matkustamista.

Lue lisää: Haluaisin ostaa junaliput pääsiäiseksi jo nyt, mutta se ei onnistu

Kaukoliikenteen päivä- ja yöjuniin voi nyt ostaa lippuja 25.3.2023 asti. Pääsiäisen yöjunat tulevat myyntiin lähiviikkoina.

Taustajärjestelmiemme ratkaisut eivät valitettavasti riittävän ketterästi palvele junien aikaisempaa myyntiin julkaisua tällä hetkellä. Pyrimme korjaamaan tämän puutteen mahdollisimman pian varmistaaksemme yhä paremman ostokokemuksen asiakkaillemme.

Vaikutusta on myös junien aikataulujen suunnittelulla ja sen reunaehdoilla, jotka huomioimme myyntiin julkaisussa. Esimerkiksi ratatyöt poikkeusjärjestelyineen saattavat tuoda epävarmuutta aikatauluihin ja aiheuttaa muutostarpeita. Mitä aiemmin junia tulee myyntiin, sitä suurempi on riski, että aikatauluihin tulee muutoksia tai junia joudutaan perumaan.

Olemme iloisia siitä, että yhä useampi haluaa matkustaa hiilineutraalisti junalla, esimerkiksi lomailemaan Lapin luontokohteisiin. Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja teemme työtä sen eteen, että saisimme jatkossa junaliput myyntiin nykyistä aikaisemmin.

Johanna Jäkälä

kaupallinen johtaja, VR

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut