Hyvinkäältä jääkiekko-otteluun tullut pettyi paikkaansa – lippujen takaa ei nähnyt kunnolla

22.10. 4:30

Ostin Hyvinkään Citymarketista liput itselleni ensimmäiseen jääkiekko-otteluun Tampereen kehuttuun Nokia-areenaan. Halli tekikin hienon vaikutuksen; yleisöä tupa täynnä, valoa ja musiikkia.

Mutta sitten havaitsin, että lippuni oikeutti minut istumaan Ilveksen kannattajien seisomapaikkojen takana (olin muistaakseni rivillä 13). Lippujen takaa en nähnyt kunnolla areenan jäätä lähimpänä olevan maalin takana ja läheisyydessä. En olisi nähnyt ilman lippujakaan, koska kannattajien hahmot peittivät näkyväisyyttä.

Reklamoin asiasta, jolloin kyseisen alueen valvonnasta vastaava sanoi, että liput kyllä laskevat alas, kun ottelu alkaa. No ei laskenut, ja totesin hänelle, etten todellakaan ole tullut katsomaan Hyvinkäältä saakka Ilveksen lippuja ja kannattajia. Hän neuvoi minua ottamaan yhteyttä alhaalla olevaan Lippu.fin toimistoon, Niin teinkin ja sain hyvät liput riviltä 15.

Pisteen hoitaja moitti minua vielä, etten ollut ostaessani ollut varmistanut, että kyseisestä paikasta todella näkee ottelun. Pidän moitetta täysin kohtuuttomana, kuten sitäkin, että Citymarketin lipunmyyjän olisi pitänyt tietää oikea asianlaita. Asia korjattaneen.

Jussi Hievanen

Hyvinkää

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut