Teiskon bussivuoroja ajava Pohjolan Liikenne vastaa: Olemme keskustelleet jokaisen kuljettajan kanssa

18.10. 5:00

Jari Niemi kirjoitti Teiskon joukkoliikenteen vaihtoyhteyksien ongelmista (12.10.). Pohjolan Liikenne vastaa linjojen 90 – 94 liikennöinnistä liikenteen ostajan Nyssen määrittelemällä aikataululla ja reitillä.

Lue lisää: Myös nämä neljä asiaa menivät pieleen Tampereen pohjoisosan joukkoliikenneuudistuksessa

Aloitimme Teiskon linjojen liikennöinnin kesäkuussa 2022. Liikennöitsijänä tehtävämme on huolehtia, että kuljettajamme on perehdytetty ajettaviin reitteihin ja vaihtoyhteyspysäkeillä toimimiseen. Tässä asiassa meillä olisi ensimmäisten kuukausien aikana ollut parannettavaa ja olemme pahoillamme asiakkaillemme aiheutuneesta vaivasta.

Olemme käyneet keskusteluja jokaisen kuljettajan kanssa vaihtoyhteyksien tärkeydestä ja ohjeistaneet heitä vaihtoyhteyspysäkkien aikataulujen noudattamisesta. Lisäksi seuraamme vaihtoyhteyksien toteutumista päivittäin, ja jos havaitsemme poikkeamia, käymme tilanteet läpi yhdessä henkilöstömme kanssa saman tien. Vaihtoyhteyspysäkkien ohittamiset etuajassa ovatkin vähentyneet merkittävästi ja viimeisten viikkojen aikana virheiden määrä on saatu karsittua minimiin.

Jatkamme toimintamme aktiivista ohjausta ja parantamista!

Meillä on yhteinen tahto saada Teiskon joukkoliikenteestä toimivaa ja asiakkaita hyvin palvelevaa.

Johan Nykvist

liikennejohtaja, Pohjolan Liikenne

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut