Muumimuseo tuotti pettymyksen kesäkerholaisille – etukäteen varmistettu vierailu evättiin

30.6. 5:00

Tampereen Muumimuseo toivottaa verkkosivuillaan varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen ryhmät ympäri vuoden maksutta museokäynnille. Pettymys olikin suuri, kun etukäteen soittamalla varmistettu ja lasten innolla odottama vierailu evättiin ryhmältämme tiistaina 21.6.

Tilanne paikan päällä hoidettiin tahdittomasti ja sekavasti lasten edessä, emmekä saaneet lopulta selkeää selitystä sille, miksi käynti ei onnistukaan.

Perusopetuksen kesäkerhotoiminnassamme pyrimme hyödyntämään Tampereen kaupungin tarjoamia maksuttomia tapahtumia ja näyttelyitä retkiä suunnitellessamme. Lähialueen puistot ovat tarjonneet paljon riemua lapsille, lisäksi yhdeksi kesän kohokohdaksi muodostui vierailu Poliisimuseossa, jossa lapsiryhmä otettiin vastaan iloisesti.

Ihmetystä aiheuttaa epäjohdonmukainen toiminta ja epäselvä viestintä. Osa yksikkömme ryhmistä on päässyt nauttimaan museokäynnistä tänä kesänä, mikä asettaa lapset eriarvoiseen asemaan.

Toivoisimme, että tulevaisuudessa sekä Tampere-talo että Muumimuseo panostaisivat asiakaspalveluun ja parempaan viestintään.

Henna Halonen

Anna Allen

Jenni Allen

Kirjoittajat työskentelevät koulunkäynninohjaajina Tampereen kaupungilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut