Muumimuseo vastaa: Otamme opiksemme

30.6. 5:00

Maailman ainoassa Muumimuseossa Tampere-talossa käy vuosittain satoja ryhmiä, kotimaasta ja ulkomailta, ja tarjoamme heille museovierailun ohella kierroksia ja työpajoja eri kielillä. Tärkeimpiä asiakkaita meille ovat koululais- ja päiväkotiryhmät, joiden toivomme innostuvan museoista niin, että lapset aikuisinakin kävisivät mielellään kaikenlaisissa museoissa.

Tamperelaisille varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen ryhmille tarjoamme siksi ilmaisen sisäänpääsyn ympäri vuoden, vastaaville pirkanmaalaisille ryhmille kesäkuukausia lukuun ottamatta. Asiasta kerrotaan myös Muumimuseon verkkosivuilla.

Lue lisää: Muumimuseo tuotti pettymyksen kesäkerholaisille – etukäteen varmistettu vierailu evättiin

Yhden tamperelaisen lapsiryhmän kohdalla tämä lupaus ilmaisesta sisäänpääsystä ei kesäkuussa toteutunut, ja ryhmän tullessa ilmainen sisäänpääsy evättiin museon lipunmyynnissä. Olemme todella pahoillamme tuottamastamme pettymyksestä ja aiheuttamastamme kurjasta tilanteesta. Olemme suoraan yhteydessä ryhmään ja pyrimme korjaamaan vahingon niin, että lapsille ja ohjaajille jäisi lopulta hyvä mieli tapahtuneesta.

Estääksemme jatkossa vastaavaa tapahtumaa käymme tilanteen läpi koko asiakaspalvelumme kanssa, ja otamme opiksemme. On tärkeää, että kaikkia kohdellaan ystävällisesti ja johdonmukaisesti, niin museossa kuin muuallakin.

Taina Myllyharju

museonjohtaja, Muumimuseo, Tampere

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut