Tampereen Vesi vastaa: Asiakaspalvelupiste Nekalassa avataan remontin jälkeen

Tampereen Veden tulee varmistua olevansa tekemisissä todellisen kiinteistönomistajan kanssa, siksi omistajan muuttuessa se todennetaan kauppakirjalla tai lainhuutotodistuksella.

22.6. 5:00

Laila Gyllenskog kirjoitti Tampereen Vedeltä saamastaan asiakaspalvelusta (AL 16.6.). Meille Tampereen Vedellä hyvä asiakaskokemus on erittäin tärkeää, panostamme asiakaspalvelun kehittämiseen sekä asiakaspalvelukokemuksen vuosittaiseen arvioimiseen asiakaspalvelutyytyväisyysmittauksella. Olen pahoillani, että kirjoittajan asiakaskokemus oli epäonnistunut.

Tampereen Veden asiakaspalvelupiste sijaitsee Nekalassa osoitteessa Viinikankatu 42. Asiakaspalvelupiste on ollut pandemia-ajan suljettuna ja tällä hetkellä asiakaspalvelupisteemme on suljettuna remontin vuoksi. Avaamme asiakaspalvelupisteen jälleen kesän jälkeen ja siihen saakka asiakaspalvelumme edelleen palvelee asiakkaita puhelimitse sekä sähköpostilla.

Tampereen Vesi tekee asiakkaidensa kanssa kirjallisen sopimuksen veden toimittamisesta. Kiinteistön omistajan muuttuessa sopimus veden toimittamisesta vanhan omistajan kanssa lopetetaan ja tehdään uusi sopimus uuden omistajan kanssa. Kun kiinteistöön kohdistuvia sopimuksia muutetaan, tulee Tampereen Veden varmistua olevansa tekemisissä sen hetkisen kiinteistönomistajan kanssa.

Kiinteistön kauppakirjasta pystytään todentamaan kiinteistön omistajuuden siirtyminen toisen henkilön omistukseen ja kauppakirjasta selviää myös kiinteistön hallinnan ja omistuksen alkamispäivämäärät, jotka ovat merkityksellisiä vesisopimuksen muutostilanteissa. Kiinteistön omistajuuden voi osoittaa myös lainhuutotodistuksella. Tampereen Vesi on osa Tampereen kaupunkia ja arkistoi kaikki dokumenttinsa Tampereen kaupungin arkistonmuodostussuunnitelman mukaisesti.

Toivon kirjoittajan ottavan yhteyttä joko suoraan minuun tai asiakaspalveluumme, jotta voimme keskustella asiasta lisää ja hoitaa vesisopimusasiat kuntoon.

Johanna Saarinen

talous- hallintopäällikkö, Tampereen Vesi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut