Lukijalta: Taekwondon harrastaja: Harjoitustilassamme Nääshallissa on kova meteli - Lukijalta - Aamulehti

Taekwondon harrastaja: Harjoitustilassamme Nääshallissa on kova meteli – lentelevät pingispallot ovat myös ongelma

21.12.2021 6:30

Tampereen kaupungin liikunta ja vapaa-aikahallilla Nääshallissa oli keväästä lähtien remontti, joka kesti kauemmin mitä oli luvattu. Remontti valmistui 2021 elokuussa. Esimerkiksi kesällä 2021 meillä ei ollut saleja, missä käydä. Jouduimme menemään Tampereella sijaitsevan koululle treenaamaan.

Se oli aika huono paikka, kun siellä oli paljon joukkueita, niin me jouduimme myös häätämään muita seuroja pois sieltä, kun meillä alkoi treenit. Siellä remontoitiin eri seuroille uusia hienoja saleja, mutta minun seurani joutui jäämään saleihin, joissa on todella äänekästä.

Minä harrastan taekwondoa. Treenit ovat Nääshallissa ja minun seuralaiseni ovat kanssa valittaneet huonoista saleista. Meidän treenit ovat aina Nääshallissa, joten meiltä vietiin kaikki rauhallisimmat salit. Nykyisissä saleissa meidän valmentaja joutuu huutamaan, kun ei kuule mitä hän puhuu. Voi esimeriksi tulla vaaratilanteita, jos joku ei kuule, mitä pitää tehdä, niin hän alkaa tekemän muita juttuja, mitä ei pitänyt tehdä.

Nääshallin salit ovat myös pieniä. Meillä on kerran viikossa junioreiden treenit. Meillä on junioreita aika paljon, joten kaikki eivät edes mahdu sinne.

Ärsyttävää on myös se, kun pingispallot lentävät meidän saliin. Esimerkiksi kerran jouduimme keskeyttämään parin kanssa tärkeän harjoituksen, kun joku tuli etsimään pingispalloa.

Tiedän, että Nääshallilla ei ole tarpeeksi hyviä ja rauhallisia saleja. Minun mielestäni Nääshalli voisi tehdä sillein, että vuoroteltaisiin rauhallisten salien kanssa. Olisi reilua, että muutkin pääsisivät rauhallisiin saleihin eikä pelkästään tietyt joukkueet joudu jäämään meluisaan saliin.

Anni Hakkarainen

8D, Nuolialan koulu, Pirkkala

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut