Lukijalta: Miksi hyvin toiminut Ratinan rokotuskeskus suljettiin? - Lukijalta - Aamulehti

Miksi hyvin toiminut Ratinan rokotuskeskus suljettiin?

15.12.2021 5:00

Miksi Tampereen Ratinan hyvin toiminut ja laajaa kiitosta kerännyt rokotuskeskus suljettiin? Homma hoitui todella upeasti! Oliko priorisoinnissa etusijalla urheilu eikä kaupunkilaisten terveys ja elämä?

Nyt aikaa ei saa mistään kolmanteen rokotteeseen, kun nettisivut ovat nurin, puhelinpalvelussa on noin tunnin ruuhka ja aikoja ei ole missään. Tälläkö pandemia voitetaan?

Lue lisää: Tampereen ajanvaraus ruuhkautui ja kaatui, kun kolmansia korona­rokotteita varattiin – Hatanpään koronarokotus­yksikkö avautuu etuajassa purkamaan ruuhkaa

Tampere ei vastoin THL:n ohjeistusta suostu antamaan kolmatta annosta vasta kuin kuusi kuukautta on kulunut toisesta rokotteesta vaikka sen voisi antaa jo viiden kuukauden kuluttua.

Mitä tällä voitetaan? Ei mitään, mutta hävitään. Sairaanhoito ja erityisesti erikoissairaanhoito sekä sen tehohoitopaikat ylikuormittuvat. Suunniteltuja leikkauksia joudutaan siirtämään. Tämä on tragedia niihin pääsyä odottaville ja lisää jo nyt äärirajoillaan toimivan hoitohenkilöstön työtaakkaa.

Antti-Jussi Kuusisto

Tampere

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut