Lukijalta: S-etukortin hinnanmuutos koskee vain teknologialtaan vanhentunutta korttityyppiä - Lukijalta - Aamulehti

S-pankki vastaa: hinnanmuutos koskee vain teknologialtaan vanhentunutta korttityyppiä

3.5. 6:59

Mielipidetekstissä Kenen kortti muuttuu maksulliseksi ja kenen ei? – S-etukortin muutoksesta epätietoisuutta (AL 28.4.) kirjoittaja nostaa esiin S-Etukortti Debit -korttiemme muuttumisen maksullisiksi lokakuussa.

Ilmoitimme alkuvuonna, että vanhanmallinen, siruton ja Visa-tunnukseton S-Etukortti Debit -kortti muuttuu maksulliseksi 1.10.2021. Kaikki muut S-Etukortit säilyvät tuttuun tapaan maksuttomina.

Lue lisää: Kenen kortti muuttuu maksulliseksi ja kenen ei? – S-etukortin muutoksesta epätietoisuutta

Hintamuutos koskee siis vain teknologialtaan vanhentunutta korttityyppiä. Muutos johtuu siitä, että S-Etukortti Debit -kortit perustuvat vanhaan magneettijuovateknologiaan. Maksulliseksi muuttuvista korteista ei löydy esimerkiksi turvallisen lähimaksamisen mahdollistavaa sirua tai Visa-tunnusta.

Kirjoittaja pitää mielipidekirjoituksessaan valitettavana kortin muuttumista maksulliseksi ja arvioi muutoksen tulevan yllätyksenä monille asiakkaille.

Kaikki muut S-Etukortit säilyvät kuukausi- ja vuosimaksuttomina asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville.

Suosittelemme vanhanmallisen kortin käyttäjille siirtymistä maksuttoman S-Etukortti Visan käyttöön, jolla pystyy bonuksen kerryttämisen lisäksi maksamaan kaikkialla Suomessa, ulkomailla ja verkossa.

Jos asiakas ei kuitenkaan tarvitse maksuominaisuutta, voi hän valita myös pelkästään bonuksen kerryttämiseen tarkoitetun S-Etukortti Käteiskortin. Myös käteiskortti on maksuton.

Lue lisää: Tuleva korttimuutos tukki S-pankin asiakaspalvelun ja sitten otettiin lisäaika – mistä on kyse?

Pahoittelemme muutoksesta syntynyttä epätietoisuutta. Olemme pyrkineet tiedottamaan asiakkaita muutoksesta mahdollisimman kattavasti. Asiakkaita, joita muutos koskee, on tiedotettu sähköisissä kanavissa ja kirjeitse. Lisäksi muutos on ollut esillä myös mediassa. Sen, muuttuuko juuri oma kortti maksulliseksi, voi tarkistaa esimerkiksi kotiin saapuneesta kirjeestä tai S-Pankin verkkosivuilla osoitteessa s-pankki.fi/korttimuutos-2021

Marketta Lundell

korttien tuoteryhmäpäällikkö, S-Pankki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?