Tappara kertoo suuria uutisia torstaina – Vahvistetaanko paljon puhuttu ruotsalaisen tähtivalmentajan sopimus?

Tapparan uusi päävalmentaja tiedetään torstaina kello 15 aikoihin.

Jussi Tapola jätti Tapparan päävalmentajuuden mestarina.

Aamulehti

Jääkiekon miesten hallitseva Suomen mestari Tappara avaa jo kauden 2023–24 isosti torstaina 4. toukokuuta. Silloin julkaistaan tulevan kauden uusi päävalmentajana ja koko valmennusryhmä.

Tappara julkistaa valmennusryhmänsä kello 15 alkaen Youtube-kanavallaan lähetettävässä suorassa lähetyksessä.

Tapparassa alkaa uusi aika, kun tänä keväänä joukkueen mestaruuteen valmentanut Jussi Tapola ei jatka Tapparassa. Kaikkiaan edelliset 11 vuotta Tapparassa on ollut päävalmentajana joko Tapola tai Jukka Rautakorpi.

Tamperelaisryhmän uudeksi päävalmentajaksi on mediassa nostettu ruotsalainen Rikard Grönborg. Grönborgin Tappara-sopimuksesta on aiemmin uutisoinut ensimmäisinä Iltalehti ja sveitsiläinen Blick.

Grönborg on valmentanut muun muassa Ruotsin miesten ja nuorten maajoukkuetta, ja voitti päävalmentajana MM-kultaa 2017 ja 2018. Hän valmensi tällä kaudella sveitsiläisseura ZSC Lionsia mutta sai potkut joulukuussa.

Tappara ei ole aiemmin ottanut kantaa Grönborg-uutisiin.

”Yleisen linjamme mukaisesti emme kommentoi huhuja. Julkaisemme kauden 2023–24 joukkueen ja valmennuksen kuluvan kauden päätyttyä”, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro viestitti Aamulehdelle lokakuussa 2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut