Tapparan kotipelien liput varattiin älyttömällä nopeudella loppuun: lauantain liput vietiin viidessä minuutissa

Tapparan finaalisarjan kotiotteluihin ei ole tällä hetkellä enää lippuja saatavilla. Liput tulivat myyntiin perjantaina kello 12.

Tapparan kotipelit kiinnostavat kiekkokansaa. Molemmat Tapparan kotipelien liput varattiin loppuun heti perjantain aikana.

Aamulehti

Perjantaina myyntiin tulleet Tapparan ja Pelicansin välisen finaalisarjan liput revittiin käytännössä käsistä.

Tapparan kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki sanoo, että ensi viikon lauantain otteluliput varattiin loppuun viidessä minuutissa.

Kaupaksi kävivät myös ensi viikon keskiviikon otteluliput, jotka olivat perjantai-iltaan mennessä niin ikään loppuun varattu. Hautamäki vinkkaa, että joitakin ottelulippuja voi vielä vapautua myyntiin ennen otteluita.

Lue lisää: Tapparan finaalipelien lipunmyynti alkoi kello 12 – ”Lahtelaisillakin on varmasti kova hypetys päällä”

”Kysyntä ottelulippuja kohtaan on ollut aivan älytöntä. Tämä kertoo siitä, että Tapparan ja Pelicansin välinen ottelusarja kiinnostaa ja miksipä ei kiinnostaisi, kun meillä on kaksi parasta joukkuetta vastakkain”, Hautamäki sanoo.

Toistaiseksi ei ole tiedossa kuinka paljon Tapparan kotipeleihin on myyty lippuja lahtelaisfaneille.

Hautamäki kertoo, että liigalla on kiintiöt myös vierasjoukkueiden faneille, mutta tilastoja analysoidaan tarkemmin vasta myöhemmin.

”Tuote kunnossa”

Ottelusarja käynnistyy Nokia-areenalla ensi keskiviikkona. Hautamäki kertoo, että jokaiselle lipun ostaneelle on tarjolla Suomen parasta jääkiekkoa.

Luvassa saattaa olla myös jotakin yllätysohjelmaa, mutta näistä tamperelaisjoukkue tiedottaa vasta ensi viikolla.

”Mitään sirkushuveja emme lähde kuitenkaan tarjoamaan, sillä finaalit ovat jo itsessään ohjelmanumero ja lisäksi meillä on täällä Suomen paras jääkiekkotuote, eli Tappara.”

Tapparan finaalisarjan katsomopaikkojen liput maksoivat edullisimmillaan 23 euroa ja kalleimmillaan 62 euroa. Hautamäki arvioi, että liput finaalisarjan peleihin olivat juuri oikean hintaisia.

”Jo se, että areena myytiin välittömästi loppuu kertoo siitä, että tuote on kunnossa ja hinnoittelu oli kohdillaan.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut