Tapparasta tuttu Raymond Sawada kuoli jääkiekkokaukalossa

Raymond Sawada pelasi Tapparassa kaudella 2013–2014.

Raymond Sawada pelasi Tapparassa kaudella 2013–14. Joulukuussa 2013 hän valmistautui Ratinassa pelattuun ulkoilmaotteluun.

Entinen NHL-pelaaja Raymond Sawada on kuollut 38-vuotiaana, kertoo kanadalainen Global News.

Global Newsin mukaan kanadalainen Sawada kuoli äkillisesti maanantaina pelatessaan jääkiekkoa. Häntä suremaan jäivät muiden muassa Nicole-vaimo ja kaksi tytärtä.

Jääkiekon ammattilaisuransa jo aiemmin lopettanut Sawada oli tuttu myös SM-liigasta ja Tampereen Tapparasta. Hän kiekkoili kaudella 2013–2014 Tapparassa 29 runkosarjaottelua tehopistein 3+5=8. Lisäksi hänelle kirjattiin Tapparassa yksi pudotuspeli vailla tehopisteitä.

Hyökkääjä Sawada pelasi Dallas Starsissa 11 NHL-ottelua, joissa hän teki yhden maalin.

Sawadan takavuosina edustaman juniorijoukkueen Richmond Sockeyesin nokkamies Doug Patterson kommentoi Global Newsille Sawadan yllättävää poismenoa.

"Oli hänen vanhimman tyttärensä syntymäpäivä. Hän juhli tyttärensä syntymäpäivää, meni sitten pelaamaan jääkiekkoa, eikä koskaan palannut kotiinsa perheen luo. Tämä on järkyttävää ja todella rankkaa meille kaikille”, Patterson sanoi.

Sawadan kerrottiin jääkiekon ammattilaisuransa jälkeen työskennelleen pelastajana. Hän pelaili aktiiviuransa jälkeen harrastejääkiekkoa.

Hänen perheelleen on järjestetty rahankeräys.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut