HIFK:n Ilari Melart lähetti C Morella kovat terveiset SM-liigan suuntaan

Ilari Melart toivoo, ettei SM-liigassa pelattaisi pronssiottelua.

Ilari Melart oli harmistunut välierätappion jälkeen.

Tappara löi HIFK:n hurjan trillerin päätteeksi lukemin 2–1 ja eteni toisena keväänä peräkkäin finaaliin otteluvoitoin 4–1.

Ottelun jälkeen HIFK:n leirissä oli suru puserossa. Helsinkiläisten kausi ei kuitenkaan pääty tähän, sillä kausi jatkuu vielä pronssiottelussa, joka pelataan todennäköisesti jossakin vaiheessa ensi viikkoa.

HIFK:n luottopuolustaja Ilari Melart lähetti välieräsarjan jälkeen kipakat terveiset SM-liigan suuntaan.

Melartilta kysyttiin, löytyykö HIFK:lta virtaa ja intoa tulevaan pronssiotteluun.

"Toivoisin, ettei sitä pelattaisi, mutta nyt kun pelataan, varmasti löytyy virtaa. Varmasti saamme itsemme pumpattua siihen. Tulevaisuutta ajatellen, ehkä liiga voisi jättää sen tulevina vuosina pois”, Melart totesi C Morella.

Melart löysi yhden selvän syyn, miksi Tappara eteni jatkoon yli HIFK:n.

"Ne tekee omaa juttuaan. Eivät tee mitään spesiaalia, vaan tekevät oman juttunsa niin hyvin. Tappara oli tässä ottelusarjassa parempi, se täytyy myöntää”, Melart kehui.

Entinen liigapelaaja Siim Liivik oli C Moren studiossa Melartin kanssa samoilla linjoilla pronssiottelusta.

"Mielestäni ei pitäisi pelata (pronssiottelua). Henkilökohtaisesti minua ei olisi kiinnostanut ainakaan pelata siinä pelissä. Saa niitä suklaamitaleita Alepastakin, jos haluaa, tiätsä. Mestaruudesta pelataan, eikä mitaleista”, tv-asiantuntijana toimiva Liivik paalutti.

HIFK:n pronssivastustaja ei ole vielä selvillä. Ilves–Pelicans-välieräsarja on tasatilanteessa 2–2. HIFK pelaa runkosarjasijoituksensa takia pronssiottelun joka tapauksessa vieraskentällä.

Pronssiottelun pelipäivä ei ole vielä tiedossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut