Tapparan lentokone laskeutui Tampereelle – mestarit jatkoivat suoraan juhlimaan Tavara-asemalle

Tapparan lentokone saapui Tampere-Pirkkalan lentoasemalle lauantaina puoliltaöin. Joukkue nousi lentokentällä suoraan bussiin ja siirtyi juhlimaan Tampereen keskustaan.

Tavara-asemalla seurattiin tiiviisti CHL-finaalia. Tunnelmassa oli lujaa yhteisöllisyyttä ja seuran hengen mukaan elämistä.

18.2. 19:45 | Päivitetty 18.2. 23:50

Aamulehti

Jääkiekon miesten Mestarien liigan eli CHL:n finaalin Luulajassa voittanut Tappara saapui Tampereelle lauantai-iltana ottelun jälkeen. Joukkue matkusti Pohjois-Ruotsista Pirkanmaalle lentäen, ja paluulennon oli määrä laskeutua Tampere-Pirkkalan lentoasemalle noin kello 23.10. Kone oli runsaan puoli tuntia myöhässä arvioidusta.

Aamulehti seurasi tässä artikkelissa koneen saapumista Tampere-Pirkkalan lentoasemalle suorassa lähetyksessä. Lähetyksen juonsi Aamulehden urheilutoimittaja Mikko Pajala.

CHL-mestarit nousivat lentoasemalla välittömästi bussikuljetukseen ja siirtyivät Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Tampereen Tavara-asemalle, joka on ollut lauantaina Tapparan fanien tukikohtana Tampereella. Heitä ei nähty lainkaan lentoaseman terminaalissa, jossa monet fanit odottivat koneen saapumista.

Alkuillasta seura järjesti faneille Tavara-asemalla CHL-finaalin kisakatsomon, ja loppuillasta sekä fanit ja joukkue juhlistavat siellä yhdessä Tapparan voittoa.

Katso kisakatsomon tunnelmia Tavara-asemalta:

Ensimmäinen erä oli nautiskelua ja ylivoiman tunnetta, paljon naurua ja hyviä ystäviä, mutta toisessa erässä alkoi olla orastavaa kärsimättömyyttä.

Ottelun kolmas erä toi sydäntä salpaavaa jännitystä, lasittuneita silmiä, mutta usko ei horju.

Lopussa 1200 paikalla olijaa huutaa, halaa ja tanssii.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut